Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Te tényleg ebben a hitben élsz? hogy sokat tudok?
Nem, abszolúte nem vagyok okos, de amit szeretek, azt hajlandó vagyok megtanulni, és szívesen végezni.
Kezdő vagyok PHPbna is meg sok másban is, de kezdőt meg nem szívesen alkalmaznak.
Amiben meg profi voltam -helpdesk- az meg nekem már kevés volt , nomeg nyelvtudásban nagyon gyatrán állok
Amúgy én elfogadnék hunyadit szolgálati járműnek, gondolom a -Hyundai Motors Hungary azt ad

-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Izébigyó... 1 percig el voltam vele, hogy ha tápot rendelsz, akkor azt hogy várod, hogy ilyen gyorsan kihozzák, aztán rájöttem, hogy a táp = kaja ebben a szóhasználatban. o_O
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest