Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Mivel idegesítelek?az a bajod, hogy mindíg jókedvem van, hogy próbálok jókedvet csinálni magam körül?Hogy szeretem az embereket?még téged is, kicsibruszlíí

-
válasz
burgatshow
üzenetére
a szava is elállt nem látod?

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sosem árt egy kis modding

-
Mert Te lennél egy manó? Azok nem kicsik?
, ezt a János lecsúnyázásáért kaptad
. kb olyan régi és olyan magyar mint az Éva, bár én meg azt nem szeretem
főleg az Ildikót, jájj volt vagy 2-3 Ildikóval dolgom az életben, senem negatív senem pozitív, olyan semleges semmilyen
. Az, hogy Te még mindíg így beszélsz arról a Jánosról és éppen ezért nem is tetszik neked ez a név, az azt jelenti, hogy még érzelmileg nem tudtál elszakadni tőle, lehet hogy még haragszol rá, de a harag és a szerelem érzések, és nem sok kell hozzá hogy átváltozzon egyik a másikra, tudja a pasid hogy magadban még mindíg arra a Jánosra gondolsz? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nono, Én már a 3. generációs János vagyok úgyhogy számomra ez a legszebb név, az hogy neked nem tetszik egyéni szocproblem
. Vimana
szép név, szegény gyerek, hogy hívnak, Vimácska, Vimcsi, Vimzer, Vim már bizonyított
Noel Gábor, ez az a tipikus "modern" szülői baromság, aggyunk a pujának egy rakás nevet hadd szopjon majd ha alá kell írni valamit
gratula 
-
válasz
venember83
üzenetére
csúnya öreg bácsi 
-
válasz
venember83
üzenetére
Neked is
segíccsetek már szerencsétlen Jánoskán, feliratot akar szerkeszteni .
köszi Huszárok
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Gondolom addíg enni se kérsz, bár az a bash féle sajtos tejfölös lángos megmozgatta a fantáziámat
.
PazsitZ: Jaja kicsibe jók, csak nagyba nem jelennek meg, de azért fejlődsz
ng2:: Én is szeretlek tudod![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megyek rámászok Én is a kávégépre, meg egy két cigi, a bajnokok reggelije
-
no Huszárok, elhúztam haza, vigyázzatok egymásra, és szeressétek egymást gyerekek
nomeg igyatok sok pájinkát, a hangulat végett 
-
válasz
szatocs
üzenetére
dik, hát mondom hogy van, vagy legalábbis régen volt, mostmár nemtom, kiszálltam a lakat bizniszből
szarvas: majd szólok annak a Zsoltnak meglátod, oszt el lesz intézve a valagad, az biztos, bár a valagspecielista az itten a bohóc, akkor lehet neki szólok, hadd éllje ki magát

BlacKSouL: Az a kisakatonásba van asszem, de a pontos címre sajna nem emlékszem
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jánoska csak 1 van

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
látom Te rendesen feketelistás vagy az egyéni avatarosba, mit csináltál, hogy ennyire nem akarják az igazságot?Csak nem szarvasbakot lőttél?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tiv83us: miaza tékozló homár?
a diófaágas büntit meg majd megbeszéljük szépfijú
bár Én nem vagyok olyan, dehát az egyéni avatarért úgy látom mindent be kell vetni 
-
-
Az Öreg szakállas pirosruhást nem látta valaki?Írtam neki még reggel, de semmi életjel

-
-
válasz
parandroid
üzenetére
veszem észre, azóta a honlapja sem működik

-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Viccelsz?Jóhogy, nem fanatikus, amikor van időm megnézem, természetesen a Ferrari istálló szurkolócsapatát erősítem
szatocs: A Tuto az a hagyományos lakat amiről Te beszélsz, anno annak a kulcsával durrantgattunk gyerekkoromban, onnan maradt meg a neve
de az, hogy most mit vegyél nemtom hatalmas lett a piac ebből is mára, szerintem ha bemész egy ilyen jellegű üzletbe, elmondod a szempontjaidat biztosan tudnak ajánlani olyat ami megfelel az elképzeléseidnek 
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
neked bejött az élet hallod
Mivan mi bánt, gyere sírj a vállamon 
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
mivót, mivót, találkozó szombaton, ahogy látom Te is tudtál róla
no jóreggelt huszárok, mára okosságom is van ám, saját tapasztalatomat osztom itten meg veletek, na szóval: " Ne fújj bele a felhajtott villonyborotvába főleg szemüveg nélkül, mert mindened szőrös lesz
"asszem ennyi elég is lesz hirtelen 
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
hékás-paprikás, Te voltál hétvégén a pécsi összeröffenésen?bazki tegnap tudtam meg, hogy volt, bár sok esélyem nem lett volna, hogy kimenjek, max pár emberért hogy segítsenek pakolni

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És hogy kell nézni, hogy az legyen belőle, mert egy ideje már forgatom a monitort, meg a fejem is, de csak a nyakam fájdult bele, házikót még mindíg nem látok

erdey_a: Najó, áldásom rátok, hogy szakaggyon rátok egy mázsa....

most direkt ilyen fosszínű a szerkesztve feliratom, csak mondom

-
na, kedd van végre!!!
Jóreggelt Huszárok! 
-
válasz
Racecam
üzenetére
Jánoska, Genetikailag, daliásan Phüllye, mutatványosésjóképű
Kénytelen leszek Én is Erdeyhez hasonlóan figyelmeztetésben részesíteni téged, immáron a mai nap másodszor, mivel a PH az biza nem kifestőkönyv, kérem a fentiek tudomásulvételét, és persze kérekengedélyt meghunyászkodni

Bash: mondom Én, ezzel csak a nők ámítják magukat, hogy ettől meg attól híztam meg, lófaszt!!!nem tudtak ellenállni a csábító sok sok kajának, nincs is ezzel baj, csakhogy keveset sexelnek, és attól híznak, Sokat kell az Update rudin ugrálni, az aztán égetí a kalóriát
-
Gentikailag, nem gizda, hanem csinos, sőt mondhatnám daliás legény vagyok, és bizony Én is híztam amikor nem tudtam kontrollálni magam az evésben és az ivásban, de mivel felnőtt emberek vagyunk elvileg tisztában vagyunk magunkkal, és azzal, hogy miből mennyi kell, ennyi az egész Drága, önkontroll, és nem az amit a legtöbb hölgyemény agyal, hogy joghurt, meg műzli tele a szekrényt vele meg a hűtőt, aztán napközbe stikába tömik a csokit meg a sok szart, nomeg a nem eszem 5 után szöveg, 2 napig, női baromságok semmi más, Norbi és csapata jól megél belőle

BlacKSouL: És nagy csöcsösek

-
Én komolyan mondom nem értem ezt a hízlal, nem hízlal baromságot, eszem kenyeret, eszem húst, mindent összezabálok, és nem vagyok dagatt, sőt mostanában még fogytam is, és nem fos bolti kenyeret zabálok, hanem Én sütöm, abban meg van anyag, nem az a gond, hogy mi hízlal, hanem hogy mennyit eszel, a sok, ami hízlal nem a kenyér, a régi paraszt hon nézte, hogy hízlal a kenyér, az vót meg szalonna meg hagyma, oszt mégsem volt dagadt mer ledógozta, meg nem evett sokat, úgyhogy tesség kaja után ledolgozni és semmi sem fog hízlalni, ez az Updét Jani móccer, az asszonynak használ, szerintem neked is fog

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. kb olyan régi és olyan magyar mint az Éva, bár én meg azt nem szeretem
. Az, hogy Te még mindíg így beszélsz arról a Jánosról és éppen ezért nem is tetszik neked ez a név, az azt jelenti, hogy még érzelmileg nem tudtál elszakadni tőle, lehet hogy még haragszol rá, de a harag és a szerelem érzések, és nem sok kell hozzá hogy átváltozzon egyik a másikra, tudja a pasid hogy magadban még mindíg arra a Jánosra gondolsz?