Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Eddig úgy tűnt

Persze ott volt az a félelem is, hogy bakker fegyverrel illegálisan üzleteltem, jajjajj mi lezs mi lesz. A legnagyobb poén, hogy beszéltem oroszul (bár magyarra nem tudnám lefordítani mit), de a ruszki ürge megértett
Végül be lettem véve ott valami akcióba, volt egy olyan rész is, mikor ruszki csajok+pasik ilyen nagy számszeríjjal, meg mindenféle fegyverrel fel voltak körülöttem szerelkezve, dehogy mi történt , az már nicns a fejemben
Volt valami husky kutyás <-> németjuhász ''harc'' is a ''táborban'' , a németjuhász amiénk volt, a huskít meg találták , de valami embernek nekitámadt az, így sajnos ... Valaki leütötte
(Mindkét kutya a kedvencem. )
Nimrod: Kalasnyikovos képet kérek

Valami iylesmit: [link]
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fenét, SL-ben simán megvan, még Tildy-t is meg tudom csinálni élethűen, csak elő kell kaparnom egy fotót, hogy élethűen megcsinálhassam a bőrét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt valami husky kutyás <-> németjuhász ''harc'' is a ''táborban'' , a németjuhász amiénk volt, a huskít meg találták , de valami embernek nekitámadt az, így sajnos ... Valaki leütötte
(Mindkét kutya a kedvencem. )
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)