- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is kaptam privit

Csak azt nem tudom, hogy hol tettem utalást, hogy részt kívánok venni a táborban?
Nem ettem meszet, hogy csapzotthajú, részegeskedő, szimatszatyros értelmiségnek álcázott geekekkel töltsem a drága szabadidőm
Ide üssetek 
Nem komolyan venni! Igazából vonzó az ilyen jellegű kikapcsolódás, meg jókat is olvastam az eddigi mókákról, csak hát ugye a meló miatt mi képtelenek vagyunk elmenni. Azt az egy hét Balatont is nagyon nehezen tudjuk összehozni az idén, ahova mindig menni szoktunk. Párom ugye vendéglátós és nyáron onnan nem könnyű szabadulni, és most nekem is fut egy csomó prodzsektem.
De ha véletlenül Győrbe jösztök táborozni, akkor rátok nézek
Szerk.: Helyesbítek. Most olvsom, hogy Jánoska nem biztos hogy megy táborozni. Akkor a fentieket úgy módosítanám, hogy én nagyon szeretnék menni táborba, de Jánoska nélkül nem tudom elképzelni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ide üssetek