Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pontosan akkor, amikor a cukyyy-t le fogjuk tudni irni magyarul
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
és 1600 nappal régebben fejlődött ki a humorérzéke, mint Neked

-
EQMontoya
veterán
nah, csak hazaértem ma is...
-
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
érettség nagyon különböző, és még bizonyos területeken is... nem 1 ismerősöm van pl, aki gondolkodását tekintve szerintem felnőttnek mondható (kialakult, saját világnézet, stb), ugyanakkor nem volt még egy normális kapcsolata... az, hogy kapcsolatokban ki mennyire érett, baromira változó... osztályunk fele kb nem ért még ellenkező nemühöz, de vannak már emberkék, akiknek volt már komolyabbnak nevezhető kapcsolata (értem alatta min 1 év).
Mindezek ellenére én sem értek egyet azzal, h a lányok érnek korábban. Amikor 16-17 éves csajok egy pajzán poénra úgy reagálnak, h: ''ez undoritóóó'', akkor én kiugrok a bőrömből... könyörgöm, ezek lennének az érettek? hát bzmg.
alitak: nem beszólni, mert leütlek, mint: [link] -
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
soon 18, szal majdnem Veled 1idős.
-
EQMontoya
veterán
holnap megyek apámhoz, meg még erre arra, hétfőn lesz majd rokonlátogatás vmennyire...
-
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
húsvétot én se szeressem. Nah, akkor mégis regélek: szal egy jó barátom próbálkozott párszor egy csajnál, aki kb a legjobb barátom, ez ment olyan 2 évig, aztán összejöttek, és szakitottak 3 hét után... mondjuk azóta legalább a próbálkozás abbamaradt. De flusztráltak egymás környezetében, pedig nem volt közöttük konfliktus.
-
EQMontoya
veterán
Valamilyen formában minden emberi szervezet levezeti a stresszt, ez normális müködés... kinek az alkohol, kinek más, ez változó... az a nem normális, ha nem vezeti le, mert az idővel komoly mentális károsodáshoz vezet.
T1: Borsodban emberkék elmentek kocsival 5en discoba, az 1ik olyan szinten matta részeg volt, h hazafelé nem birt beszállni... otthagyták, a másik 4 meghalt hazaúton, fának mentek. Azóta az a srác sem ivott.
Aktív témák
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Starlink
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van, aki akármilyen labilis, nem lesz öngyilkos, mert nem fog akkorákat kapni az élettől. Van, akinek meg nagyon kijut. A karma dumával meg el lehet menni a ... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)