Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
ne haragudj, hogy rohantam, de hát budapest már csak ilyen

nem is tudtam válaszolni: én is örülök, hogy megismertelek téged és a tündéri családodat
az üzlet is remekül összejött, szóval kár lett volna elrontani azzal, hogy többet engedsz beszélni
másfelől annyira készültem rá, hogy nehogy elfelejtsem megkérdezni, hol lehet játékcd-ket kapni, hogy amint találkoztunk már el is felejtettem
miután térdig gyalogoltam a lábam megtaláltam a dohány utcában a cd galaxist :lol:
ez azért fontos - te tudod - mert ott találkoztunk a zsinagóga előtt. utána még - jaj istenem, ha rágondolok is elzsibbad a lábam - vagy 3 km-et sétáltam.
na egyszóval tartalmas volt a pesti túrám
mégegyszer köszi a gémet meg az élményt
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mesterséges intelligencia topik
- Fogyjunk le!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gitáros topic
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Dell WD19 USB-C dokkoló 130W adapterrel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest