Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Inkább szánd rá a pénzt, és vegyél 1 enermax aurorát... már amennyiben nem vagy az a fajta, aki ököllel veri a billt, mikor lefraggelik.
ngabor2: a szépségért meg kell szenvedni
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
hm, passz.
nekem egy régi digital kalvim volt, gépeléshez, mai napig műxik, aztán váltottam natural klavira, és soha mást többet
szerintem van ilyen árért klavijuk, szerintem a kérdés, hogy mekkora zajt csapnak leütéskor..
talán saturn, hülyevagyok áruház és elektro vödör, ott sok kivan állítva és akkor verheted mindet picit, időigényes buli, de sajna jobb ötletem nincsen
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest