Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
VÁÁÁÁ!! ''Nekem például a Mistral egyik boltjában csak fél órás vita, és a Fogyasztóvédelem emlegetése után sikerült vennem, de akkor vettem mindjárt kettőt is, hogy egy ideig erre ne legyen gondom. (Az adatforgalom nagyságától függően sajnos ezek a kábelek igen gyorsan elkopnak, hiszen ezeket nem általános használatra tervezték.) Majdnem elfelejtettem: a kábel pontos neve: 8 bites UTP-C64 Ethernet crosspatch kábel.''
Vazze! Elkopik a kábel ha adatokat küldözgetünk rajta! Az a srác aki ezt írta szerintem Nóbeldíj esélyes.
''Be kell még szereznünk a C64-re írt Telnet 2.0 nevű programot. Ez egy részben BASIC-ben, részben gépi kódban írt program, és szintén igényel némi utánajárást. Itt is a számítástechnikai szaküzleteket tudom ajánlani, de például én egy Tescoban vettem az enyémet, el sem mesélem, milyen kalandos úton.''
Istenem, nagy az állatkerted..... A Tesco támogatja biztos a hekkereket.
''Az igazi hackerek tehát 8 bites gépeket használnak, hackeléshez használjatok ti is ilyet.''
Vladi, használj a ph keresőhöz 8 bites c64-et. az nem csinál felesleges műveleteket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest