Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Az a helyzet, hogy nem a polársalátát akarom visszatenni, mert nem is tudnám.
Adott egy LCD panel, amiről leszedtem azt a polár réteget, amit tulajdonképpen látunk, miközben a monitort nézzük. De aztán kaptam egy olyan infót, hogy lehet RGB színszűrő is a panelen, amit szintén leszedhettem. Van viszont egy másik kijelzőm is amit elé téve annak, amiről leszedtem a polárt, van kép ismét :![[kép] [kép]](http://img62.imageshack.us/img62/6227/pb050463sv8.th.jpg)
[link]
Ahogy írtad is el kell forgatni a két réteget egymástól, ezért a - nevezzük kisegítő panelnek - kisegítőpanelről le kell szedjem az egyik polár fóliát.
A kérdés: Melyiket szedjem le a hátsót, ami a háttérvilágítás felől van, vagy az elsőt, úgy, hogy az esetleges RGB színszűrőt, biztosan ne szedjem le?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest