Hirdetés
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz VladimirR #1798 üzenetére
Nem, nem érted. Egy szóval sem említettem semmit a szinvonaláról. De ha már itt tartunk, azért tényleg nem egy rossz pilóta. Ha rendesen elolvasnád amit írtam, akkor örülnék. Azt írtam, hogy nagyon ismert. Agassi kevésbé. És ezen semmilyen érv nem változtat, sajnálom. Ismertebb, ennyi. Többet nem mondtam, és ne próbáld úgy beállítani, mintha ezt mondtam volna.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
SzalaiG
addikt
Valaki nyissa ki a Formula-1 2006 topicot! Please!
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dalai Láma #1801 üzenetére
ertem, ezesetben csak egy kerdesem maradt: so what?
-
Bibby
addikt
Jólvanna, elnézést...nem akartam semmit szítani. De azzal nem nagyon értek egyet hogy számít-e hogy mennyire ''értek'' a forma1-hez. Még nézem is egyébként, lényegtelen. Azért ''álltam'' a moderátorok mellé, mert nekem nagyon unszimpatikus, hogy ha valaki szeret egy sportolót, akkor az ellenfelét utálja. Mire jó ez? Legszebb öröm a káröröm, tudom, akkor élvezze aki szereti.
Agassi-t én hoztam fel egyébként, az ismertségről is annyit lehetne vitázni, a világ legjobbjai vagyunk kajak-kenuban, mégis a foci a legnézettebb sportág.
Mind1, csillapodjanak a kedélyek, nyilván ki lesz nyitva a topik úgyis.Ελευθερια η θανατος
-
Archer
őstag
válasz Dalai Láma #1792 üzenetére
Azért én nem dicsekednék vele, ha nem tudom, hogy Agassit eszik vagy isszák. Szerintem épp ugyanolyan híres, mint Schumacher csak épp Magyarországon a tenisz nem annyira kedvelt, mint a F1.
[Szerkesztve]Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Apika
Közösségépítő
Ez a mai nap kemény lesz a moderátorok életében...
-
Alvin_ti4200
félisten
Sajnos lemaradtam az egész Forma-1-ről Nem vette fel valaki TV tunerrel? Vagy nem tudtok egy helyet, ahonnan letölthető (lesz) az RTL Klubos verzió?
-
Dalai Láma
őstag
Az egész világon így van ez. sokkal kevesebben néznek teniszt, mint F1-et. Nézz utána. sokan vannak, akik nem tudják, ki Agassi. De simán mondhatnák más sportolókat. Egyszerűen nem nézik annyian a közvetítéseket, nincsenek is közvetítések, stb. Vanank okok, de ettől a tény tény marad, kár ragozni.
-
hobizoli
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1809 üzenetére
Ha visszaolvasod a bezart F1 topikot abbol minden kiderul
hobizolitöbb drón kell ;P
-
VladimirR
nagyúr
magyarorszagon a foci es az f1 a legnepszerubb - pont az a ket sport, amihez jelenleg semmi kozunk nincs
lehetne szurkolni a vizipolosainknak, uszoinknak, kajak-kenusainknak
kar, hogy a tobbseg azt sem tudja, mijaza vizisport
raadasul a fociba meg bele is olnak par milliardot -
ToBeY
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #1809 üzenetére
Ismertebb magyar torrent oldalakon biztos fent lesz,de nem tudom ehez van-e hozzáférésed.
-
Dalai Láma
őstag
Azért sokan vannak, akik úgy tudják éltetni a kedvencüket, hogy a másikat nem utálják, vagy nem adnak hangot ennek. Azt a pár barmot, aki keményen túlzásba esik, ki lehet moderálni, kaphat időszakos bant. Így viszont az ártatlanokat is sújtják a témabezárással.
-
Dalai Láma
őstag
válasz VladimirR #1812 üzenetére
Mondjuk eléggé elsikkadt ez a szegedi kajak-kenu vb is szépen, mint ahogy a vizilabda eb is sikkad, a norvég-magyar focimeccs viszont a középpontban volt. Persze az egész világon a foci és az f1 a legnépszerűbb, és ennek is van oka. Az USA más téma, ott van baseball, és más autóspor.t
-
föccer
nagyúr
válasz Dalai Láma #1817 üzenetére
Pedig csodálatos közvetítés ment az EuroSporton az egyész kajak-kenu VB-ről.
És hozzáteszem félelmetes magyar sikerrel....
Az vizialbda EB-nek a helyszine <Hajós Alfréd uszoda> részben az Én munkám gyumölcseÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Zull
senior tag
válasz VladimirR #1812 üzenetére
Nah ez igaz, 6 evet kajakoztam versenyszeruen, es hat le se van szarva a vizisport, az a vicc hogy vizisportokban vagyunk a legjobbak es az kapja a legkevesebb penzt... Tudom, mert az egyesuletunk kicsi, de annal eredmenyesebb, ugy orszagos szinten 50 egyesuletbol voltunk mondjuk 10-15.-ek, es evi 1,5M forintot kaptunk... Ugy hogy egy egyes hajo belekerul 250-300e forintba is, es egy negyes akar 1-2m forintba is kerulhet...
-
Bibby
addikt
Szerintem vissza lehetne vezetni például a forma 1 szeretetét is a mai modern világunkra. Az számít hogy csúcstechnika, folyamatos pörgés, gyorsaság, maximális izgalom... illik a felgyorsult életvitelhez. Persz ez már filozófiai kérdés, annak meg a sporthoz nem sok köze van.
Este csak drukkoljunk szépen a pólósoknak.Ελευθερια η θανατος
-
Archer
őstag
válasz Dalai Láma #1810 üzenetére
Lehet, hogy kevesebben néznek teniszt, de a tönnség akkor is ismeri, ha máshogy nem, hallásból. Bizstos vagyok benne, hogy Amerikában vagy máshol sokan nem ismerik Shumahert.Ha mondjuk egy amerikai megkérdezné Tőled, hogy ki(volt) Dale Earnhardt Sr. nyílván rávágnád, hogy a Nascar Busch sorozatának egyik legnagyobb alakja. Nem hiszem. Pedig az volt, mégsem ismeri itt szinte senki.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
föccer
nagyúr
Hát, Én tudok mondani méég olyan sportot ami szintén nagy megbecsülésnek örvend.
Én Repülőkket modelleztem versenyszerüen <szabadonsikló kat>. Magyarország nemzetközi 5. hely körül kolbászol <>, de még annyira sincs megfizetve <azaz 0 forintot sem kaptunk az illetékesektől fentartási támogatásként>, se semmilyen hírben nincs róla szó.
CSak azért mert technikai sportÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Zull
senior tag
Sztem a focibol ki kene venni ugy a penz 75%-at (lehet anyazni meg megkovezni, a maradek 25-ot is azert adtam hogy ne toroljek a hsz-t ) es minden masnak odaadni, es akkor nemcsak az allamkincstar hianyaban lennenk az elsok.
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest