Hirdetés
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Igen, ide vágó topic sajnos zárva van, valahova meg muszáj az embernek írnia, főleg, ha ennyi embert érint. Mármint, hogy Schumi nyert, és visszavonul, és valahol kell tisztelegni az eddigi teljesítménye előtt. Nem is tudom, milyen lesz nélküle jövőre. Hogy lesz-e hozzá hasonló kedvenc, nem csak jövőre, de egyáltalán valaha lesz-e még egy ilyen személyiség ebben a sportban.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
Azt mondd meg, mi abban a baj, ha egy topicba leírjuk, hogy mekkora király a kedvenc sportolónk? Ezzel senkit sem bántunk, és van -volt- ilyen témájú topic is. Ráadásul elég nagy jelentőségű kijelentést tett eme sportoló, ami nagyon sok emberre van hatással. Tehát valahol az USA elnöke és a pápa között lehet.
Ami a topiczárással kapcsolatban történt, az olyan, mintha a választások estéjén zárták volna a poltopicot.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
válasz VladimirR #1780 üzenetére
Népszerűségben, ismertségben. Valaki valamelyik topicban írta, hogy Agassi is befejezi, ozt mégsem nyitottak külön topicot neki. Csak Agassit sokkal kevesebben ismerik. Például a Forma1 a legnézettebb sportműsor, hetente milliárdan nézik. Ami felér vele, az az olimpia, és a foci vb, de ezek csak 4 évente vannak.
Agassiról nem mindenki tudja, hogy mit is csinál, viszont nincs olyan ember, aki ne tudná, ki Schumacher. Van még pár híresebb énekes, aki ennyire ismert, sportolók közül viszont nem valami sokan. Csupán erre céloztam.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
válasz VladimirR #1798 üzenetére
Nem, nem érted. Egy szóval sem említettem semmit a szinvonaláról. De ha már itt tartunk, azért tényleg nem egy rossz pilóta. Ha rendesen elolvasnád amit írtam, akkor örülnék. Azt írtam, hogy nagyon ismert. Agassi kevésbé. És ezen semmilyen érv nem változtat, sajnálom. Ismertebb, ennyi. Többet nem mondtam, és ne próbáld úgy beállítani, mintha ezt mondtam volna.
-
Dalai Láma
őstag
Az egész világon így van ez. sokkal kevesebben néznek teniszt, mint F1-et. Nézz utána. sokan vannak, akik nem tudják, ki Agassi. De simán mondhatnák más sportolókat. Egyszerűen nem nézik annyian a közvetítéseket, nincsenek is közvetítések, stb. Vanank okok, de ettől a tény tény marad, kár ragozni.
-
Dalai Láma
őstag
Azért sokan vannak, akik úgy tudják éltetni a kedvencüket, hogy a másikat nem utálják, vagy nem adnak hangot ennek. Azt a pár barmot, aki keményen túlzásba esik, ki lehet moderálni, kaphat időszakos bant. Így viszont az ártatlanokat is sújtják a témabezárással.
-
Dalai Láma
őstag
válasz VladimirR #1812 üzenetére
Mondjuk eléggé elsikkadt ez a szegedi kajak-kenu vb is szépen, mint ahogy a vizilabda eb is sikkad, a norvég-magyar focimeccs viszont a középpontban volt. Persze az egész világon a foci és az f1 a legnépszerűbb, és ennek is van oka. Az USA más téma, ott van baseball, és más autóspor.t
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest