Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
faster
nagyúr
szvsz én még nem ekrültem annyi emberrel összetűzésbe, hogy közutálat tárgya lennék itt.
Hát ez meg ki mondta, hogy közutálat tárgya volnál? Csak kidusnak említetted, hogy jobb, hogy nem volt itt, amikor ment az adok-kapok Vladdal, és hát amilyen az aggyonisten...
De most nehogy azt hozd ki, hogy én is ellened vagyok, szerintem kidus is titokban egész este leste az alkalmat, hogy visszavágjon.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
kb annyi joga van beleszolnia, mint neked mar megint a szart keverni
mi rosszat tettem, hogy mar megint az en nevem kell felhoznod, megha a felelossegvallalas alol kibaujni probalva nem is mered beirni azt?
''Általában 1-3 emberrel ment a vita'' - szereny ismereteim szerint egy ember keves a vitahoz, s Te valahogy az utobbi idoben egyre kevesebbszer vagy artalan szemlelo (megcsak nem is szolitanak meg, opnkent folysz bele, ha kell, ha nem)
tudom, en sem vagyok jobb semmivel, sot....de legalabb nem sir a szam, hogy mar megen' belemkotottek a wsok csunyakok
na, mara is leleptem, joejt mindenkibe
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
'' szvsz én még nem ekrültem annyi emberrel összetűzésbe, hogy közutálat tárgya lennék itt.'' na lejárt a limit, frankó... más se került ennyire,azaz msá sem közutálat tárgya de úgy gondolom msotanában nem gyakran adtam okot másoknak az összetűzésre. Általában 1-3 emberrel ment a vita.
Óóó köszönöm hogy emlékeztetél:
'' Még jó, hogy nem voltál itt...''''
Ez nem beszólás volt, hanem öröm a részemről .Ismerlek már annyira, hogy tudom, mi lett volna a véleményed. Pont az hiányzott volna , hogy jöjj, azt még beszólj (mert megtetted volna szvsz. és azt is tudom mti reagáltam volna rá)
Ha beszólok, abban indulat van. A fenti mondtatban nem volt.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nem kötekedtem, kérdeztem. Én nem alkalmazok hasonló módszereket, mint látod.
De ha szerinted ez kötekedés volt, megmutatom, mi az:
Nem vagy egyenes ezzel a félmondatos témával. Inkább tartsd meg, vagy mondd ki, abból baj nem lehet, ha normálisan adod elő.
''Mostanában nagyon felvágtáka nyelved, a végén még moderátor leszel''
Ez poén akart lenni? Mert annak elég gyenge volt.
Kezd nem tetszeni, hogy dobálózol mindenféle légbőlkapott baromsággal.
Aztán magyarázol, hogy nem is úgy gondoltad.
Aztán többnyire sértett félként, magadat sajnáltatva kilépsz, és úgy tűnik, elvárod, hogy megértsenek.
Tessék, itt a kötekedésed, de itt nem folytatom. Jöhetsz akár ringbe is, vagy megfogadom a tanácsod, és hanyagoljuk egymást.
mod:
''Viszotn Kidus mostanában ahol ér, ott vág pofon, nagyon unom már.''
Akkor délután miért is szóltál be? Emlékeztesselek? '' Még jó, hogy nem voltál itt...''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Égetné magát az ember ilyen társasággal.