Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Batman
őstag
Írtam Parciank régebben , hogy szivesen lennék mod és tennék valami hasznosat a forumért, azt mondta hogy továbbra is tegyem a dolgom ,amit eddig és majd elválik a dolog.
És láss csodát az elöbb megkaptam a jogokat.Remélem be tudom majd bizonyítani ,hogy igen is megérdemeltem és hasznos tagja leszek a Moderátorok közösségének. -
Batman
őstag
Köszi mindenkinek, izgulok nagyon remeg a kezem , csak nehogy mellé nyúljak ..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esmein: felvehetlek msn-re? -
Batman
őstag
Nem ugy van hogy tudod kiről nem beszélünk?

-
Batman
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Van egy helyesírási hiba itt:Bővebben: link
... magán nem éerhetők el, mint példaul...
elérhető , például bár ahogy elolvastam találtam még más ékezet hibát is.
ezeket nem cseszegetésnek szánom , hanem segítségnek -
Batman
őstag
Nekem ha valami bajom van akkor tuti valami nagyon ritka kort szedtem össze ami kb 10millo emberbol egynek van.
pl: olyan rakom van/volt ami az összes rákmegbetegdés kevesebb mint fél százalákát teszi ki, hát nem pompáss....
-
Batman
őstag
Hát nekem mikor fáj , meg kell állnom és le kell ülnöm mert annyira fáj, lehet el kellene mennem ultrahangra.És nem rövid hanem sokáig fáj huzamosan utána elmulik és pár napig semmi.
Szerintem ott a bélrendszer van, bár nem vagyok benne bizti az anatomi könyvem most nem hoztam haza.
-
Batman
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem írod be pontosan a user nevét akkor nem találja meg.Az ember lehet hogy nem tudja pontosan hogy kell írni.Ha egy user neve 6 karakter de én beírom az első 4 karaktert akkor nem lehet megcsinálni hogy az összes olyan nevet írja ki ami eddig megfelel a feltételeknek.
És írd bele a scriptbe ,hogy mely karkatereket ne fogadja el vagy ne vegye figyelembe , vagy kérjen uj keresési feltétleket, pl : ''*'',''-''.... jelekre hibaüzenetet ad , ha a név végére írom.
Ezeket csak javítószándéku tanácsoknak/ötleteknek szánom.
mod:
egy kereskedelmi csatorna reklámjárol vagy introjárol volt szó
mod2:
egy példa hogy kicsit érthetőbb legyen:
tahát én beírom a keresőbe hogy ''batman'', erre kiír engem , de szerintem ugy lenne jó ha kírná azokat is akinek eddig megeggyezik a neve az enyémmel pl van egy ''batman2'' felhasználó is.Tehát a ''batman'' kulcsszóra engem és a másik felhasználót is ki kellene írnia.
Bár lehet csak én látom így.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
erre lehet írni egy scriptet ami végignézi az adott url-t és egy fájlba ír egy számot amit folyamatosan növel attól föggöen mit talál(ujonc,őstag)..
nincs az az eszement ember aki végignézni az összeset...
kalandor: grrrrrr ....
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Bővebben: link
Az első felhasználó, tudom van egy ''0''-dik is de akkor sem ő az első.
amugy elég szűkszavu a kicsike , aki megtalája az első hozzászólását kap egy sört
-
Batman
őstag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Van egy ilyen játék,hogy taboo.
elolvastam az uccso 400 hozzászólást amiről lemaradtam 2 nap alatt
szerk:
Elfelejtettem köszönni ÜDV mindenkinek
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
senkinek sem tetszik a battux??

-
Batman
őstag
Gondoltam ezt nektek is látni kell.
Én mindenhol ott vagyok.
milyen jo avatar lenne belőle -
Batman
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hogy oldaottad meg a problémát?Mivel látom újra tudsz PH!-zni.
-
Batman
őstag
Barátnőm kint van amarikába ,tegyük fel hogy vesz egy ipod-ot és elküldi nekem postán, akkor azért nekem kell bárminemü vámot vagy egyéb okosságot fizetnem?
-
Batman
őstag
Tudtok valami jo helyet ahonnét lehet pizzat rendelni, eddig mindig donpepetől rendeletem neten, 960 volt házhoz szálítba de most drágított 1120.

Hát szegény diákok éhen fognak így halni, mit fogok ezentúl enni
-
Batman
őstag
Az a felháborító, hogy a tanároknak érdeke ,hogy minél több embert megvágjon , mert az uv-csekkeből nekik is csurran cseppen rendesen.

mod:
Amugy lementem tu-ra (nagyon rendesek) kérdezték ,hogy mi volt a vizsgán és mikor megmodtam hogy kettes felkiáltottak hogy ''Ezaz, megvan az a lényeg'', jobban örültek mint én
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Majd rájössz milyen jó is a középsuli.Egyetemen a tanárnak korlátlan hatalma, van nem vagy neki szimpi kapásból megvág. Meg egy vizsgára kell annyit tanulni mint az érettségire.De évközben viszonylag lazulás van, de a vizsgaidőszakban kell nyomni rendesen.
mod: amugy ha szabad megkérdeznem mi törtent , mivel szivatott meg?
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Azért még nem felhőtlen a boldogságom , mert hátra van egy neuro biológia vizsga.
Hát az megint jó móka lesz.
-
Batman
őstag
Megvnan az anal 2-es

Ez a nap is király
üdv -
Batman
őstag
Itt van ennyi dolgos ember informatikus , rendszergazda , szerkesztők...... és még kitudja mennyi féle szakterület .....stb....
Nem tudnátok megszánni valami, melóval , alantos munkákat is bevállalok, fuss ide fuss oda..., de ha van valami komolyabb az is jöhet.
20 éves, műinfos vagyok.
A állásbörzében már kutakodtam de ezt talán többen olvassák ,egy próbát megér ha nem bánnyátok.
Jah és pest lenne a céltelrület.
Köszi szépen
üdv
Batman -
Batman
őstag
Hogy tudok lementeni egy kiszemelt topicot.
Kerestem ilyen témát de nem találtam.
Azt is meglehet csinalni, hogy a topicot miylen ''mélységig'' mentse le, mondjuk ha linkelnek valamit a topicban akkor azt is , pl 2 link ''mélységig''.
alőre is köszi.
üdv
Batman -
Batman
őstag
Miért van az ha én írok vlamit akkor arra szinte sosem valaszol senki??Ilyen ellenszenves vagyok mert ha igen akkor uj közösséget kell keresnem...

Vagy pedig egyszerüen képtelenek vagytok felfogni a postjaim által hordozott hatalmas tudást és bölcsességet...
-
Batman
őstag
Ha egyszer újra beindul az avataros dolog és kiérdemlem, hogy kapjak akkor valami ilyesmit kérek majd.
![[kép] [kép]](http://www.911jobforums.com/old_ubb_files/avatars/Batman.gif)
Elég pici a kép de nekem nagyon bejön
Van Batman-es smile:![[kép] [kép]](http://www.smiling-faces.com/smilies/batman.gif)
Talaltam még 1-et:![[kép] [kép]](http://www.smiling-faces.com/babies/bat.gif)
üdv
Batman
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Ezt miért zártad???

Pár nap mulva én akartam megnyitni, minden nagy kultusz filmnek van topicja....
star wars, teminator 1,2,3......
Vagy szerinted a Batman nem minden idők egyik legjobb filmje?
Szavazzuk meg ,hogy igen is kultusz film.
üdv
Batman -
Batman
őstag
Részvétem nekem , a csípőmből vettek többször is szövetmintát...
Azt hittem behalok, éreztem mikor átfurta a csontot és halottam hogy cuppog az anyag ahogy szívja........eszméletlenül fájt..
Amugy szerintem nekem is van egy kis kovecském sokszor görcsöl a vesem, lehet nem ártana elmenni dokihoz..
üdv
Batman -
Batman
őstag
Jó Reggelt!
Szomorú nap ez a mai!
Elment a Kedvesem!
Elment amerikába!Fél négykor keltünk kikísértem repülőre és már úton van az új világ felé.Nagyon szomi vagyok, tudom hogy jó lesz neki ott nagyon nagy élmény lesz de akkor is hiányzik és az a tudat ,hogy nincs velem.....
Visszaértem a koliba és nagyon rossz volt, ugyanis egy koliba laktunk, szinte együtt éltünk.Minden kis apróság rá emlékeztet.Bementem a koli melletti kis boltba ahol mindig vasarolni szoktunk, és mindig veszek neki egy sport szeletet , de most nem kellet vennem
, ha bemegyek a szobájukba nem ül ott a ágyacskáján és nem mosolyog rám....
Hamarosan talán megszokom , de most még nagyon rossz, hogy nincs velem...
Ez nem egy 1 hetes kapcsolat , már több mint 3 és fél éve együtt vagyunk és most 3 hónapig nem láthatom.
Hiányzik!
Bocsi , ha valkinák bántja a csőrét ez a nyálas duma de most kicsit érzelgős vagyok.
De nézzük a jó oldalát most több időm jut a PH!-ra , szal rettegjetek mert itt vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv
Batman
Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)