Hirdetés
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Az Internet Relay Chat (IRC) az Internet IP alapú protokolljaira alapuló kommunikációs szolgáltatás, mely lehetővé teszi tetszőleges számú felhasználó valósidejű társalgását írásos formában. Ez szerver-kliens formában zajlik, azaz a felhasználók erre a célra készített programokkal csatlakoznak a felhasználók közötti kommunikációt lebonyolító központi számítógépekkel.
Még egy kis segítség: Bővebben: link
I_Am!
Még szerencse, hogy van tapadási súrlódási erő.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Esmein
nagyúr
Porttunneling. 80-as porton kimászik a cucc szerverére, ott átdobnak a kellő portra. Működik icqval meg ilyen apróságokkal, moonman oldalán be lehet szerezni, most hirtelen nem tudom hol tárolja
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
erdeya
senior tag
nem csinálnak meg semmi ilyesmit
az egyik kolleganő még fősulis (modjuk én is) és kelet neki a neptuny
namost tűzfal mögött asse ment
2-3 hónapig kilincselt, mire lehetővé tették neki a dolgot.
na nekem ennyit nem ér az msn
de azért jó lene valami megoldásSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
elszabott itt az egész rendszer, mert a gépek a matáv tulajdonában vannak, a cég csak bérli ezeket (mer így olcsobb aszongyák... na persze)
szóval ezek vigyáznak a sajátjukra, nehogy valaki megpiszkálja.
nem fogjátok elhinni, de pl. nem tudom megnézni milyen is a gépem, mert nem lehet lekérni a rendszer adatait (eszközkezelő, stb) tiltva van az is.
everestet települni meg ugye megint almás.
se egy normális képszerkesztő (pedig az kéne a melóhoz), se winamp, vagy egy tömörítő.
tessék kapaszkodni: a 30GB vinyóból 500!!!!!!! megához férek hozzá!
SUX
na hazamenem mérgelődni (kérem vissza a pé hármas notimat )
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Vangelis
félisten
..mi van itten bekkerok
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Kidus
őstag
Megjöttem, puszi all
Ma már csak lábat lógatok, meg warozok, ki kell hevernem a sok izgalmat.
Ja meg jön a lakótársam, ha minden igaz, bár már péntek óta tologatja, nem tudom mi van.Assuming Control
-
Bash
addikt
Miért? Szerinted sok értelme van?
Csekk disz: Bővebben: link
Naponta jónéhányat elszór itt is.
Egyébként is, ne nézz olyan bamba arccal!http://bashtravel.com/
-
-
nagyúr
Szeretem az orvosokat. A baesetemben összeszedett sérüléseim közül egyszer már újra kellett műteni a bokámat, mert ferde lett. Most kiderült (fél év után), hogy álizület van a térdemben, vagyis még mindig két darabban van a térdkalácsom. Azaz azt is újra meg kell műteni. Az első műtét után majdnem fél évig tartott, mire behajlott a térdem, bár még most is hiányzik 10 fok. Most kezdhetem előről.
Bár állítólag Ausztriában sem jobb a helyzet. Most hallottam, hogy egy nőt megcsászároztak, olyan sikeresen, hogy levágták a baba lábfejét. Azért ez is meredek.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
[amne]
senior tag
A blog mindig is érdekes téma volt itt a ph-n, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni azokat amiknek értelmük van. Mert most őszintén, mi értelme beleordítani a világba, hogy éppen hová mész mit csinálsz, ha azt még szórakoztató módon nem is tudod megtenni. Az ilyen blogok íróinak azt tudom tanálcsolni, hogy utolsó 10 hozzászólásukat írják le egy spirál füzetbe, nyomjanak az elejére egy Naplóm feliratú matricát. Aztán olvassák el. Nagyon hülyén fog mutatni, de nem hülyébben mint amikor ugyanezt sok százan is elérhetik.
-
[amne]
senior tag
Csak sejtem milyen odaátra gondolsz, egy linket dobhatnál akár mailben is, mert nem tudom konkrétan miről van szó. Amúgy meg más igénytelensége engem sose tett igénytelenné, elvi kérdés
Amúgy meg engem sem zavar, akár a sokat hangoztatott és általam oly utált mondatot is beficcenthetném, hogy ''aki nem akarja az nem olvassa'', de inkább a blogra fordított erőforrásokat, egy user profil kiépítésére koncentrálnám, ami kiválthatná a cookiekat, kényelmesebb lenne több számítógépes használat esetén, és zokszó nélkül nyomnám meg a nagy Delete gombot a blog felett. Én. Bár általában inkább oda se nézek, csak amikor kiszabadulnak ebből a burokból, és az ott képviselt színvonalat becsempészik mindenhová, akkor azért elgondolkodom egy picit.
[Szerkesztve] -
PH! kedvence
tag
Bővebben: link
Durr egy tockos, már megint hülye voltam. Mindegy, valami értelemmel majd megtöltöm.http://3dfx.uw.hu --> 3Dfx rajongók oldala | Voodoo 3 PCI-t keresek!
-
jeges
senior tag
ajjaj...én ''odaát'' alatt a blogot értettem.
vangelis: engem egyáltalán nem zavarsz -
nagyúr
-
-
lorcsi
veterán
Jó nem teljesen így ebben a formában.....
akkor is túlzás folyik (ugye ?) itt e miatt:Bővebben: link
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
Vangelis
félisten
válasz Jim Tonic #3243 üzenetére
Oké, nem mondom hogy nincs igazatok, miért ne volna, de megpróbálok kuturáltan viselkedni, nem szekélok, nem kezdek ki senkivel, nem nyitok hülye topicokat, megpróbálok néha hozzászólni, néha túlzottan is, ...nem tagadom hogy sokat offolok.....
de nem garázdálkodom........senkinek nem cseszem szét a topicját...
Még volna mondanivalom...de inkább nem írok többet mert lehet hogy gond lesz az is.
faster: BÖÖÖFFFF
[Szerkesztve]@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest