Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Az, hogy valakinek mi van a neve alatt, sokadrendű kérdés (kivéve a nagybetűt ;]) - senki nem fog pl. egy senior tagnak abszolút marhaságokat elhinni, és egy újoncnak is lehet igaza bármely kérdésben. Ez egyszerűen nem rangfüggő.
Sajnos a Thorton vs. Barton ügyben tényleg nincs igazad. Volkovy próbálta is megértetni, hogy miért (empirikus tapasztalatok segítségével is). Csak nyernél vele, ha megpróbálnád nem a rangokat olvasgatni, hanem magukat a hozzászólásokat, és nem ismételgetnéd csökönyösen a magadét. -
anaqer
veterán
[L]http://support.microsoft.com/?kbid=314056[/L] (google, ''I feel lucky'')
-
anaqer
veterán
Nem úgy van az! :DDD

-
anaqer
veterán
Check diz flashy new sig on me, fellaz.... :))
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Annak a linknek a modsághoz semmi köze, csak azt jelezte hogy nem kell mindent komolyan venni amit olvasol. :)
Én csak a magam esetéről tudok beszélni - kamikaze boci írt egy mailt Parcinak, hogy javasolna modnak, aztán egy másik mailt nekem, hogy javasolt Parcinak. :) Ezzel egy időben Parci is felkeresett az ajánlattal, én filóztam rajta egy-két hetet, aztán elfogadtam, end of story. -
anaqer
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
|
|
|
v
(j/k) - [L]http://www.acronymfinder.com/af-query.asp?p=dict&String=exact&Acronym=J%2fK[/L] -
anaqer
veterán
Kevered az okot és az okozatot. Az új rendszer nem azért van, hogy ne legyen magas rangod, hanem azért nincs a magas ranggal kecsegtetés, hogy ne csinálj sok HSZ-t. A felesleges HSZ rontja ugyanis az olvashatóságot, és értelmesebb dolgok elől foglalja a helyet a képernyőn (nem mindenki netezik 1600x1200-ban, ugyebár...).
-
anaqer
veterán
Gyors, hülye kérdés :
DVD+R(W) lemezeket csak az írók olvasnak, a DVD-ROM meghajtók nem? -
anaqer
veterán
Fele királyságomat egy Gigabyte GA586-AT képért...!
-
anaqer
veterán
#291-et az örök érvényű volta miatt egyszerűen muszáj volt meghagyni... ;]
-
anaqer
veterán
Normálisan ilyenkor Bash jönne a pontos statisztikákkal, de hát ugye őt is köti most a titoktartás... szóval jó számolgatást! ;]
-
anaqer
veterán
Papírmunka intézve.. :)
(BTW jó az új rangrendszer.)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Warships
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest