Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
Gondolkodtam íjak-e erre....
Nem kell észrevenni, mert réges rég tisztában vagyok vele. Nem tom miből vontad le ezt, Sajnálom ha így látod te és mások. Ez van.
És hogy én, hogy köthettem beléd, azt meg nem értem . Írtam neked valaha? Maximum válaszoltam. Remélem az nem kötekedés. Innen amúgy pont fordítva látszik az egész, de nem érdekes..hagyjuk
Azt hittem az ember leírhatja a véleményét bármi legyen is az. Ugylátszik nem, és többre becsülik azt, aki képmutató, de mézes mázas, mint aki kekereperec kimondja a véleményét, és felvállalja magát azzal együtt. Nem baj.
Tényleg ezentúl majd szorítkozom az adásvételre hardverpejac keretein belül. Nekem ez az egész nem jelent sokkal többet, tehát felesleges egymás vérét szívni.
Nekem sincs erre időm/szükségem és gondolom neked/nektek sem. Meg van a saját életem a való életben...olyan amilyen, de az enyém és való :C Nem kell minden egyes szavamért irásos garanciát vállalnom, magyarázkodnom a stílusom/gondolkodásom miatt, nem ítélkeznek felettem azért, mert valamiben teljesen más a véleményünk. Gondolom te/ti is így vagytok ezzel.
Személyesen sem jutnánk sokkal többre amúgy, hacsak nem lausbubost akarsz játszani :DD Te dolgod. Én ilyen vagyok, te olyan. De az is lehet, személyesen mindketten teljesen mások :C vagy forditva :DD
Nna továbbiakban hardverpejacon megtalálsz a topikjaimban. Szigorúan csak üzleti és hardver témákkal kapcsolatosan. A ''Te miért gondolkodsz teljesen másképp te g..ci?'' játékból ennyi is elég volt ph-n.
Minden jót.
UI: az ékezetek csak most az egyszer stílszerűen :C
''Nem felvenni a kesztyűt és nem gyerekes megnyilvánulásokkal megtölteni a fórumot. (Amiket írok, általánosságban érvényes!)''
igazad van. reszemrol sorry es tema lezarva. ide sem irok tobbet, csak ezt az egyet.
joejt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Ideapad 330-15ICH 15.6" FHD i5-8300H GTX 1050 12GB 250GB NVMe +1TB HDD magyar bill gar
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- ELADÓ Huawei MateBook D14 (Magyar billentyűzettel)
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest