- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Bass_2
tag
Ti is megkaptátok emailben azt a képsorozatot, amin egy csaj szerepel, aki karambolozott egy részeg ipsével? Nagyon durva. Ma este biztos nem alszom!
Mielőtt részegen autóba ülnél címmel kaptam.
Ha érdekel titeket, akkor elküldöm valakinek emilben, mert én feltenni nem tudom, mert láma vagyok. :) -
Bass_2
tag
Szerintem a CART sokkal izgalmasabb, mint a F1, csak ezt sajna ritkábban lehet látni, ráadásul ha nyomják is, akkor is későn.
Az F1 addig volt izgi, míg Hakkinen megnyerte az utolsó világbajnoki címét. Akkor még voltak izgalmas csaták, de az utóbbi időben egy versenyt se láttam, mert unalmas volt, h mindig a Ferrarik taroltak.
Amúgy Den-nek igaza van, ezek az új módosítások hülyeségek. Totál ellenkező intézkedéseket hoztak, mint kellett volna.
De azért kívácsni vagyok, h lesz e nagy változás az izgalmakat tekintve. -
Bass_2
tag
Nagyon nem vág témába, de honnan lehet animált smile-kat leszedni? Már ezzel kűzdök két napja, de egyszerűen nem találok sehol:DDD))
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest