Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Bass_2
tag
Ti is megkaptátok emailben azt a képsorozatot, amin egy csaj szerepel, aki karambolozott egy részeg ipsével? Nagyon durva. Ma este biztos nem alszom!
Mielőtt részegen autóba ülnél címmel kaptam.
Ha érdekel titeket, akkor elküldöm valakinek emilben, mert én feltenni nem tudom, mert láma vagyok. :) -
Bass_2
tag
Szerintem a CART sokkal izgalmasabb, mint a F1, csak ezt sajna ritkábban lehet látni, ráadásul ha nyomják is, akkor is későn.
Az F1 addig volt izgi, míg Hakkinen megnyerte az utolsó világbajnoki címét. Akkor még voltak izgalmas csaták, de az utóbbi időben egy versenyt se láttam, mert unalmas volt, h mindig a Ferrarik taroltak.
Amúgy Den-nek igaza van, ezek az új módosítások hülyeségek. Totál ellenkező intézkedéseket hoztak, mint kellett volna.
De azért kívácsni vagyok, h lesz e nagy változás az izgalmakat tekintve. -
Bass_2
tag
Nagyon nem vág témába, de honnan lehet animált smile-kat leszedni? Már ezzel kűzdök két napja, de egyszerűen nem találok sehol:DDD))
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest