Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Sziasztok.
650D illetve 60D, de foleg APS-C vazra keresek szeles zoom objektivet videozasra. Ebbol kifolyolag stabilizator es a kb f2.8 marhajo lenne. Amit kineztem anno az a 17-40F4L, de megtanultam idovel, hogy az IS nelkuli obival marhara beremeg a video kezbol
Szoval kineztem egy obit amit valaki el is tudna nekem hozni keletrol, de elobb szeretnek megbizonyosodni rola, hogy hasonlo kategoriaban nics jobb.
A kiszemelt:
Sigma 17-50mm f2.8 EX DC HSM Optical Stabilised lens for Canon Digital SLR Cameras with APS-C SensorsSzoval errol velemeny esetleg jobb arertekaranyu okit ajanlanatok ami a 18-55 kitobjektiv tartomanyaban segitene?
Elore is koszonom a valaszokat.

-
kem
addikt
Sziasztok!
Keresk a 10-22mm-nek megfelelő Zenite, vagy Practica, vagy akármilyen m42-es obit. Ti tudtok ilyennek a létezéséről? Szeretném olcsón megúszni a nagyon széles látószöget, de nincs pénzem a Canonra.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van 3 objektív, amik közül választanom kellene. Mindegyik mellett és ellen vannak érvek, szóval kéne egy kis segítség dönteni.
olcssó, van képstabi, de kétes a minőség a többihez képest:
Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM (Canon)
Nem olcsó, de van stabi, és hozza a nagy látószöget az 550D-n. Asszem ez a befutó.
Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
Profi minőség, le van szigetelve, csak az APS-C miatt elveszik a nagylátószög és nincs stabi.
Canon EF 24-70mm f/2.8L USMAzt hiszem a 17-55lesz számomra a leg megfelelőbb. Vélemény \ érv, esetleg másik alternatíva?
-
kem
addikt
A Fix50-es 1.8-as Canon obinak elveszik a garanciája ha megbontja valaki? Sajnos belekerült egy nagy darab műanyag sorja a lencsék közé, amit a fókusz motor reszelt le valahonnan.
-
kem
addikt
Akkor nyugodtan vehetek I-es kiadást a 18-55 IS-ből?
-
kem
addikt
18-55 IS 1 és 2 közt mennyi a különbség? 1-et kapnék 20 fölött nem sokkal, 2-t meg nem is nagyon találok.
-
kem
addikt
Itt is zavaró, csak, hogy valami normális képet is mutassak

-
kem
addikt
Halihó!
Akadt egy kis gondom a fix50-es f1.8-as Obimmal. Amikor sötétben tűzzsonglőröket fotózok, akkor állandóan megjelennek zöld becsillanások a tüzet szimmetrikusan letükrözve az obi középpontjához képest. Több UV szűrőt is próbáltam, de sajnos nem az a baj. Tudok ezzel kezdeni valamit, vagy ehhez L-es obi kellene? Esetleg egy komolyanUV szűrő? Kenco volt a legdrágább amit próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szoval kineztem egy obit amit valaki el is tudna nekem hozni keletrol, de elobb szeretnek megbizonyosodni rola, hogy hasonlo kategoriaban nics jobb.