Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iO
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat (@rednifegnar-nak is)!
Végül a Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM-et rendeltem meg. Találtam Black Friday keretében 222€-ért egy német online shop-ban.
Nem hiszem, hogy a következő pár évben új kamerát veszek, majd akkor ráérek újra körbenézni az objektívek között. Anno a súlya és mérete miatt döntöttem a 200D mellett, ehhez igazából szépen illeszkedik a 370g-jával ez az objektív.
Köszönöm szépen még egyszer a segítséget!
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok, visszafújt a szél.
Lenne egy kérdésem. volna lehetőségem megvenni egy ha jól értem első generációs
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM objektívet.Kérdés az, hogy mennyiért mennnek használtan és mekkora a külöbség az éső ás a második generáció között.
használtan melyiket érdemes megvenne és mi a reális használt értékük?
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Canon EF 70-300mm f/4-5,6 IS II USM
Előre is köszönöm a választ
-
PuMbA
titán
-
itouchfan
senior tag
Hát, ez az amire én sem tudom a választ.

Sok fényben átlagos, normális fókuszálása van, a sebessége nekem megfelelő, mert a legtöbb témám statikus. Kevés fényben, családi eseményeken tudott lassú lenni, vadászgatni, de ez nem tudom mennyire a D3200 9 fókuszpontjának volt köszönhető. Szerintem nagyrészt annak is, mert sokszor ahol a téma lett volna, ott nem volt fókuszpont.
Találati aránya szintén témától, fénytől függ. Eddig elég volt, de lehetne jobb, na. Igaz, majd az új D7100-on is kipróbálnám, ott van AF Micro Adjustment is.
Tehát vegyes a véleményem. Az átfogása és a fényereje az nagyon nyerő átlag felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest