Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Akkor csak a ''bagatell'' jelentésében tér el a véleményünk
Én ennyiért nem kockáztatnék egy hajszálnyit sem, várni sincs kedvem még 2 hetet sem. A kockázat meg nem csak annyi, hogy vajon mit ad postára az eladó, hanem hogy mi érkezik meg (biztosítva gondolom nincs rendesen). Megsérülhet, eltűnhet, eltévedhet. És még ha meg is jön, utána is tönkremehet, gari meg ugye nincs rá.
Olcsóbb cuccoknál én is a használtat, gari nélkülit szoktam választani de ekkora összegnél már nem szívesen vállalnám be. Gari nélkül meg csak úgy vásárolnék, hogy előbb a kezembe fogom, kipróbálom, alaposan megnézem és ha minden stimmel akkor megveszem.
Ennek ellenére biztos sok ember van akinek így is megéri de erős túlzásnak érzem a ''bagatell'' jelzőt. Akinek ez az összeg bagatell annak a bolti ár is az és onnan fog vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én ennyiért nem kockáztatnék egy hajszálnyit sem, várni sincs kedvem még 2 hetet sem. A kockázat meg nem csak annyi, hogy vajon mit ad postára az eladó, hanem hogy mi érkezik meg (biztosítva gondolom nincs rendesen). Megsérülhet, eltűnhet, eltévedhet. És még ha meg is jön, utána is tönkremehet, gari meg ugye nincs rá.