Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én anno nagyon nézegettem a rumorokat, hát k*ra megbízhatatlanok. KRvel néha gyüjti is őket vissza lehet nézni és lehet mosolyogni, hogy pl D3at még megjelenése elött 3héttel is! 1.3* asnak gondolta.
Ettöl még lehet, hogy az 50D egy k* jó váz lesz. (Mondjuk szeritem a 40D is egy kitünő váz, igazi ár/érték bajnok. btw ha most vennék vázat mint tavaly 230Kért akkor az 100% 40D lenne. (és nem D80/D200.)
simtu: fél stoppért semmi értelme. Ha kevés fényre kell akkor egy végig 2.8as obi. 50mmen ott már van 2fe difi 4*kissebb záridő az már lényeges.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest