Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz szabonagyur #57882 üzenetére
Nem tudom milyen autód van, éves szinten mennyit autózol vagy éppen milyen állapotú de nekem látatlanban soknak tűnik az éves 200k-s üzembentartási költség (amiben az éves gjmű adó + kgfb nincs benne és az alkalminak számító gumiabroncsok cseréje gondolom nincs benne).
Lehet nem értetted jól, de nekem 13 év alatt összesen sem volt sokkal több költségem a Thalia1.5dCI-re az időszakos szervíz és gumik csaréjének költségét nem számítva - vagyis 1x vezérlés csere, egy kormányösszekötő, egy alsó motorrögzítő, 1x fékbetétek cseréje ~140k km alatt). Az ált. évente 1x olaj,olajszűrő, levegőszűrő cseréje (ami futásteljesítmény miatt nyilnán lehet több de én soha nem mentem 15k km-t évente) ill. ~5 évente 1-1 garnitúra gumi (nyilván ez is futásteljesítménytől függ).
Ezért a 200k-s évi üzembentartási kölséget akkor tartom reálisnak, ha vki drága utót tart fent (mármint nem azutó drága tízemakárhány évesen, hanem az alkatrész és szervízköltég), nagyon sokat megy (jóval többet mint az átlagos évi ~10-15k km) vagy az autó egy fost@licska amit folyamatosan javíttatni kell (itt meg azt nem értem, ilyet minek tart bárki).If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz szabonagyur #57877 üzenetére
Én a 13 éves Thalia-ra nem sokkal többet köötten 13 év alatt (ha a gumik, olaj + szűrők cseréjét nem számolom). De még ha azt is beleveszem, éves szinten 200k? Mire, miért?
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #57879 üzenetére
Közel sem volt az már hibátlan.
Itt volt az ideje a cserének és pont. Nem bántam meg.
Új autót meg vegyen aki megteheti.
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #57877 üzenetére
Kb 50-50be ment el.
De volt már a generátorral gond, most a kuplung.
Szóval ideje volt megválni tőle, egyik napról a másikra.
Viszont meglepóen hamar elvitték.[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz szabonagyur #57758 üzenetére
Automata rendszerek lettek telepítve a Bessenyei és Benczúr tér felújításánál is. Ezek nem látszanak csak nyomás alatt bújnak ki a földből . Vagy a csepegtetős kígyós elrendezésben a bokrok alatt vannak kihúzva, általában háncs ágy alatt hogy ne látsszon.
-
kriszpontaz
veterán
válasz szabonagyur #57742 üzenetére
Az Arany Jánoson teljes hosszon a két járdás oldal és az elválasztó sáv vonalában zöldfelület felújítás lesz, öntözőkkel, növénytelepítéssel. Viszont elég késeinek érzem hogy most kezdtek bele. Egyelőre lehet előkészítő munkák mennek. Nem tudok róla hogy ez már beindult volna. A sűrű közművek miatt a fatelepítés nagyrészt kizárt. Ettől még lehet hogy van olyan fafajta ami ültetésre kerülhet.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Én öntöző dologra gondolok..mert növényeket is pakolásznak.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
szasanyi
félisten
A konkrét célt nem ismerem, de jön az év vége, bizonyos pénzeket el kell költeni (legalább részben, papíron mert a kölsőségekre valamennyire kénytelenek figyelni ).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #56469 üzenetére
Én viszont sose értettem, mi az a nagy istenkirályság a KFC-ben.
Rántotthúsos szendvicset sose szerettem, és a KFC-s kaják kísértetiesen úgy néznek ki, még akkor is, ha nem az. -
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #56469 üzenetére
Én attól marom meg magam, hogy 1 kassza van, és mindig sorba kell állni.
Egy alkalom kivételével mindig elvitelre kértem, de a kb. 4-5 alkalommal MINDIG elcsesztek valamit. nem mindent adtak amit fizettem. Már ha hozom el, leleltározom.
Kicsit a kiszállítási díj is magas, figyelembe véve, hogy csak a drágább menüket lehet megrendelni. -
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #56452 üzenetére
Most estére vettem eszre. Elmentem a shellre felfujni, mire hazaértem megint leengedett
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Archttila
veterán
válasz szabonagyur #56295 üzenetére
A Forte az egyetlen pizzeria ahol konkretan nincs izze a pizzanak
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #56304 üzenetére
Kitudja, ha közel állsz már kocsid se lenne
-
beherit
tag
En meg csak abban az egyben voltam es nekunk bejott. De mi amugyis március korul szoktunk menni, legutobb mikor voltunk az egesz allatparkban nem voltunk 10-en
Az is igaz, hogy mi nem vagyunk valami nagy gurmék, ebben a hedonistba be se mennénk szerintem.
[ Módosította: philoxenia ]
amor fati
-
Janaboy
veterán
Mondjuk a hambi talan pont nem draga asszem 2000 Ft es van hozza krumpli meg saláta.
De a látvány tényleg menő aki meg nem látott olyat
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz szabonagyur #56291 üzenetére
Bar nem kimondottan hambis, de iszonyat jo a hambijuk a Hedonistanak a Benczúr téren, ez rendesen étterem, van mas kaja is (persze kicsit drágább az átlagtól).
Belvárosban La Terazzahoz hasonlo olasz pizzas a Tratorria mici (Hősök tere).
Gyrososbol mondanam Giri Gyrost de szerintem ők nem lesznek nyitva.
Pizza Forte (nagy spar), Pizza Holiday (van gyrostal is).
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #56283 üzenetére
hát,ja.lehet most nem lesz ebből semmi.utálom a tömeget
sati: mondjuk így visszagondolva,mi is 2013-ban voltunk ott utoljára.már annak is öt éve lassan.
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
válasz szabonagyur #56211 üzenetére
A régi Lego-nál az Electrolux parkolója elég nagy és nyugodtan lehet gyakorolni.
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #56056 üzenetére
Ha ott közvetlen nincs is, nincs a közelben olyan ami alatt feltétlen el kellett mennie? Időpontra lehet szűkíteni, illetve ezek szerint színre és típusra is.
Károd mennyi? -
FRENK1988
veterán
-
szasanyi
félisten
válasz szabonagyur #56050 üzenetére
Hasonló témában volt szó róla nemrég, hogy milyen sok barom közlekedik... az is egy olyan gyökér lehetett, részvétem! Engem is dühít az ilyen semmirevaló, de annál kártékonyabb viselkedés.
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #56012 üzenetére
na ja.én mondjuk csak 7végén szoktam látni időnként,ha épp megyek a tokaji út felé (nem a kgst-re).
-
wwhy
veterán
válasz szabonagyur #55959 üzenetére
Én meg adok rá 10e-ért 4 db. 185/65-ös téli gumit Csak 8 évesek (azt hiszem).
Egyben jobban megérti!
Tiszta akció![ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #55886 üzenetére
Belvárosi nagy posta mellett a " bódéba"
Vagy a piaccsarnok mellett a coop(?) És az órás mellett[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #55886 üzenetére
Piaccsarnok. Ha szembe állsz a főbejárattal, akkor bal kéztől.
-
diablo1984
veterán
válasz szabonagyur #55851 üzenetére
olyan ami a navigációkhoz kell!
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #55831 üzenetére
a tanulóvezetőket,de főleg az oktatók nagy részét hagyjuk inkább...amíg képesek a tanulókkal forgalomban azt megtenni,hogy csak és kizárólag 20-al vezetheti az autót,mögötte meg szintén 20-al döcög 5-10 másik autó,mert épp olyan a helyzet,hogy nem lehet előzni... az ilyen oktatónak csak gratulálni tudok
-
S.Feri
őstag
válasz szabonagyur #55797 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy mikor beállok 1 normál parkolóhelyre akkor általában 1 - 2 parkolási sérüléssel távozom, amit sajnos csak később veszek észre. Nem vigyáznak az emberek a másik tulajdonára.
Különösen távol állok emiatt mindenkitől, és igyekszem maximum 1 oldalt más kedves autóstárs számára szabadon hagyni, hogy nyomorult módon ki tudjon szállni a sz@rjából... így csak 1 parkolási sérüléssel távozni további dolgom intézésére...[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
konci79
őstag
-
Janaboy
veterán
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #55757 üzenetére
Az Orosi úton az Állatkórház Kft.-vel szemben, szinte minden van az Opelekhez.
-
INMOTEP
őstag
válasz szabonagyur #55755 üzenetére
Milyen autóhoz kellene alkatrész ?
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz szabonagyur #55705 üzenetére
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #55705 üzenetére
Univerzum üzletház Liliana ékszerbolt. Az asszony onnan kapta az eljegyzési gyűrűket. Kedvesek aranyosak és a legjobb türelmesek 😁
-
Tothgera30
Ármester
válasz szabonagyur #54910 üzenetére
Januárban meg lehet vadászni a jófogáson, vaterán, HA-n. :-D
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #54910 üzenetére
ÖÖÖ minden évben ez van...
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
wwhy
veterán
válasz szabonagyur #54908 üzenetére
Jaj de szép a karácsonyfa ...
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz szabonagyur #54890 üzenetére
1. Laci bá, a Kemencés Pizzéria épületének másik sarkán: időpontot nem ad, általában ki kell várni a sorodat; cserébe - ha már voltál legalább 10x, és megismert - kiváló motoros tanácsokat ad, szó szerint régi motoros.
2. Ancsa Fodrászat: Búza tér, piac, beesni nem érdemes, időpontot ad, pontosan kell érkezni.[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #54890 üzenetére
Nézz be a plázába a csak hajvágás nevű üzletbe.
-
FRENK1988
veterán
-
FRENK1988
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz szabonagyur #54725 üzenetére
Hogy mi??
A bardinal nem lehet balra menni a Bethlen felé??
Janaboy
-
Tothgera30
Ármester
válasz szabonagyur #54727 üzenetére
Majd odaállítanak egy kék matricázású, fehér autót, és indul a büntetőkör.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Zozzz2000
tag
válasz szabonagyur #54725 üzenetére
Be is kanyarodnak? De olyankor nem zöld a szembejövőknek?
-
birozoli7800
senior tag
válasz szabonagyur #54213 üzenetére
A probléma megoldódott a mediában volt.
-
huliganboy
addikt
válasz szabonagyur #53973 üzenetére
Tényleg??
-
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #53095 üzenetére
Szerencsére itt (Árpád u. eleje) is van.
Ja, hogy ez egy burkolt felmérés volt, hogy ki merre lakik ?
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Pesten is van
@mike: nekem is hiányzik az a fajta gyros
De nagyon finom van (szvsz az egyik legjobb) az Adri gyrosnal Ulloi uton)[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Sólyom utcán van.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz szabonagyur #51920 üzenetére
Esetleg FirstStop a körúton?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
gaben1117
senior tag
válasz szabonagyur #51555 üzenetére
Szia!
Lehet makod van. Most összel vettem Valeo szettet a kocsira,de egyik csatlakozot sem hasznaltam fel,mert nekem csak a lapat kellett. Holnap irj ram itt 5 utan es megnezem neked.
-
DrojDtroll
veterán
válasz szabonagyur #51529 üzenetére
A második fajta router milyen típus?
-
PLaci58
addikt
válasz szabonagyur #51553 üzenetére
Vegyél még egyet és lesz tartalék lapátod
Ilyen időben úgyis hamar odafagy a szélvédőhöz.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz szabonagyur #51549 üzenetére
Az a bepattinthatós rész többféle szélességben készül. attól függően, hogy milyen széles az autó "kampója".
Erre gondolok:"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz szabonagyur #51547 üzenetére
Bármelyik univerzális törlő műanyagbetétje jó lehet, csak a szélesség legyen jó (kampós rész szélessége, 6,7,8 mm), már ha a belső rész tört el és nem az egész.
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
FRENK1988
veterán
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #51467 üzenetére
Semmi baj! Elviszem.
Egyébként az 1333-as ramok még 1,5V-osak nem?[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #51341 üzenetére
Ha megáll a víz..
Jégoldásra: mert most sokaknak lefagy a *** is 2 rész izopropil alkohol 1 rész víz, még mielőtt felkarcolódna a szélvédő és eltörnének a műanyag elemeket
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #51337 üzenetére
Lehet én vagyok túliskolázott, és burzsuj, de nekem azt tanították és azt láttam, hogy mélygarázsokba, illetve mélyebben fekvő parkolókba úgyn. "parkoló emelőt szokás használni" Így nem csak a vízen lehet "felülemelkedni" hanem egy alápillantás is könnyebbé válik, sőt nem is olyan régi módszer, nagyapámnak régi orosz betonacélból készült emelője volt,
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #51337 üzenetére
Látom betalált.
Csak vicc volt... Nyugalom..." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
huliganboy
addikt
válasz szabonagyur #51278 üzenetére
Én ezeken már meg sem lepődöm. Itt mindenki les**a a másikat, nem figyelünk egymásra, búskomorak vagyunk, és amúgy is dögöljön meg a szomszéd tehene. Ehhez hozzá jön az, hogy rengeteg (nem is tudom, hogy fogalmazzak) tudatlan?, buta?, semmirevaló?, munkakerülő?, ember van. Ilyen emberekkel foglalkozom, el sem tudjátok képzelni, hogy a közép valamint az alsó osztály alatt milyen emberek, családok élnek. Ezek nem törődnek semmivel, sem emberrel sem Istennel, ami érthető is... legyen kenyér az asztalon. Jah dolgozni kell érte... Fas..mat..... És itt higgyétek el nem csak a kisebbségről van szó. A mai fiatalok (velük is foglalkozom) elképzelés nélküli, közmunkára vágyó, kishitű, szakképzetlen, igénytelen. Természetesen vannak kivételek, de itt még a középosztálybeliek is bőven beletartoznak a leírtakba.
Az, hogy be kell menni valahová és köszönni? áááááá
Mondanak neki egy nevet kit kell keresni.... 10mp után nem emlékszik rá (pl. Kovács Jánosné -> Kocsis János)Ez a sószórós dolog durva, de nem kirívó sajnos...
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #51273 üzenetére
Ha UPC vagy Digi vagy, és ipv6 akkor másokkal osztozol rajta sajna
-
PLaci58
addikt
válasz szabonagyur #51229 üzenetére
Nem mondtam, hogy panelban jó.
Nem véletlenül költöztünk kertesbe. Még mindig sokkal jobb. A szomszédok nevelhetők.
Jut eszembe, hogy kezdenek terjedni a légvárak is errefelé"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #51229 üzenetére
+1.itt is fűkaszálnak éppen eleget.meg lehet hallgatni a szomszédok magánéletét egyenes adásban,néha több irányból is.jön a kukásautó és felkelt fél 7-kor.
azért az a dolog pótolhatatlan,hogy van egy kis szabad tered,ami csak a tiéd,nem pedig közös.kiülhetsz kajálni,dumálni,főzni,aludni a függőágyban amikor kedved tartja,kizavarhatod a kölköket a nélkül,hogy elkószálnának és baj történne velük stb.tény,hogy az az ára,hogy ha tennivaló van,akkor azt önerőből kell megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
válasz szabonagyur #51219 üzenetére
+1
Időseknél benne van hogy nem bírja már gondozni a kertet,eltakarítani a havat,stb.
Tennivalók meg kibírják a hét végéig,azt az 1-2 órát magadnak osztod be.
Szarabb társasházban meg hallgathatod a szomszédot(mint énpl.),szó szerint hallom ha esti partis beszélgetés van... -
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #51215 üzenetére
Tiszta sor ...de egy kertes ház körül mindig akad munka,
ha 8-10 órát dolgozol esetleg gyerek is van sztem esélytelen
max a hétvége de akkor meg pihenni kéne nem a kutysz@rt szedni." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #51219 üzenetére
Így más a nézőpont én onnan jövök.. Sok sikert
(Hmm ezek szerint már idősnek számítok )Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #51217 üzenetére
Nem kell túrni, az igaz, de jobban is viszi a pénzt. én fiataloknak kertest semmiféleképp nem ajánlanám. Időseknek is csak unoka után. Már ha vannak még tervek az életben.. Ha beletörődik, hogy nem lesz nyaralás, utazás... akkor hajrá
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #51215 üzenetére
Te nem is, de ha az asszony virágot akar akkor túrni fogod reggeltől estig, vagy kutyád is van, esetleg jajj de jó lenne egy kerti tó, drágám te is ki tudod ásni...
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #51208 üzenetére
Én telekről beszéltem nem nyaralóról.
A lakást és a kertesházat ugyanúgy feltörhetik.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Madn!ght
addikt
válasz szabonagyur #50988 üzenetére
Februárban itt a topicban új, dobozos Toshiba 32GB-osat vettem 3000 ft-ért, ami azóta is tökéletesen teszi a dolgát.
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #50988 üzenetére
Nekem ez csak jó, ha gagyit vesznek, 6000ft-ért mentek adatot sd kártyáról, főleg a gagyibbakról Samsung nagyon kevés jön vissza
Nem kell ESD védelem pára védett bevonat.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
beherit
tag
válasz szabonagyur #50902 üzenetére
Terveztük kipróbálni, de így felejtős.
Más: teás fadobozt hol lehet kapni Nyiregyen vasárnap? Vagy hol nézzem meg egyáltalán?
amor fati
-
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #50897 üzenetére
Írd be a dbreceni totyikba is.
-
myk74
senior tag
-
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #50834 üzenetére
Árpád utcán van, Kórház utcán nincs upc-s net.
-
ati888
senior tag
válasz szabonagyur #50832 üzenetére
Most már jó
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #50801 üzenetére
Most vettem téli gumit 185/60 R15 métetben.
Elvileg 6,5/100 as kell de ehhez nem értek.
A mostani alufelni eléggé üt... -
Janaboy
veterán
válasz szabonagyur #50486 üzenetére
Mi bortaskat vittunk be a...jaj hogy mondjam a belvarosban az allianz mogott.
A johns pub mellett..talan az autoklub tabla meg kint van, be kell menni az epuletbe kimenni hatulra es ott dolgozik.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
FRENK1988
veterán
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #50486 üzenetére
Piaccsarnok bejáratától balra található cipész?
-
beherit
tag
válasz szabonagyur #50394 üzenetére
Egyszer voltam, eléggé bejött. Egyébként vicces volt, 5-en mentünk és minden asztal le volt foglalva. Aztán odajött a tulaj, ledobta a táblát az egyik asztalról, hogy oda mégis ülhetünk, úgyse jönnek valamit motyogott, nem értettük akkor igazán. Aztán megjöttek akiknek le volt foglalva az asztal és a pincércsaj került kellemetlen helyzetbe, hogy mégsem tudta leültetni őket. Erre kérdőre vonta a tulajt, hogy ez most mi, ő meg magyarázott, hogy ők csak hárman foglaltak, mi meg öten vagyunk
De amúgy jó kaja volt.amor fati
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #50377 üzenetére
Én ezt arra értettem, hogy jó volt, már nem az, nem Thai de hasonlít.. Wasabi étterem?
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #50366 üzenetére
A Dabo-ban az eredeti lelkes személyzet már elment, most betanított csereszemélyzet van, akiket jól alul is fizetnek nyitástól zárássig nyomják, az elején még jártunk oda minden héten, már kritikán aluli a kiszolgálás és a kaja is.
-
beherit
tag
válasz szabonagyur #50370 üzenetére
Na én se megyek ilyen helyre többet. Nálam fontos a kiszolgálás, meg hogy milyen, aki a pultban van. Egyszer odamentem egy ilyen utcai kocsishoz, ahhoz a királyi nem tudom már micsodához, szendvicseket meg mindenféle dolgokat árult, egy csaj meg egy srác benne, hogy sziasztok, még sosem voltam itt, mit ajánlotok? És csak néztek egymásra, na mondom, jó, akkor nem kérek semmit. Legyen már egy kis rátermettség. Ezért szeretünk a Gourmet-ba járni, olyan jó fej mindkét csaj. Twin Gyrosba meg ezért nem voltam hajlandó járni évekig, nem tudom azóta milyenek. Akkor mindig az volt a kifogás, hogy nonstop, és ezért morc mindenki, de engem ez pont nem érdekel. Én is ügyfelekkel dolgozok, mindig mindenkivel normális vagyok akármilyen napom van.
amor fati
-
beherit
tag
válasz szabonagyur #50366 üzenetére
Mikor én voltam, akkor kapásból nem volt marha. Ok. Aztán háromszor kellett elmondanom, hogy mit is akarok rendelni, mert 1 x-et meg 2 y-t kérek és az egyik y-t z nélkül, egyszerűen nem tudta megérteni/feldolgozni a kisasszony. Várakozási idő itt is volt vagy 40 perc simán. Mentségükre legyen szólva, amit kaptam az jó volt.
amor fati
-
Traxx
őstag
válasz szabonagyur #50143 üzenetére
10 éves gumi...szerintem büntetés lenne bárkinek, aki használná, veszélybe ezzel nem sodornék senkit sem.
Nem is az a cél, hogy a bolt adjon érte pénzt, hanem hogy ne nálam álljon porfogóként
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
konci79
őstag
válasz szabonagyur #50136 üzenetére
Ok,majd meló után megírom,4-5 körül szerdán.
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #50129 üzenetére
Szarvas utcán is van vagy 2
-
XmoD
senior tag
Kossuth utca az óriás hambis közelében.
-
szasanyi
félisten
Dózsa Gy úton (az Ószőlő u. ker. környékén) asszem még meg van.
-
huliganboy
addikt
válasz szabonagyur #50106 üzenetére
Temetővel szemben a bowling virágsorán... 5000-50000 között láttam...
-
Drughi
addikt
Mit követtél el?
-
Nerazim
őstag
A düfart-ban ahol a páholy étkezde is van amellett van egy bolt ahol hasonlót csinálnak azt hiszem, de nem túl olcsó
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #49834 üzenetére
EU vizsga 5000FT Kressz (ha nem kér oktatást) 4000FT utána a gyakorlati ami húzós.
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #49830 üzenetére
Igen 2 év, de nehogy már 2 év alatt ne tegye le
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz szabonagyur #49575 üzenetére
Igen, én is úgy akarok, még keresem az illetőt
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #49461 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok