Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #70071 üzenetére
Rengetegszer lefordulok ott, és nekem semmi bajom vele, Debrecenben még bonyolúltabb, Pesten meg na hagyjuk is. Nem tudunk vezetni.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
konci79
őstag
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #70079 üzenetére
14 ev utan meglepne
a betyárját!nagyon megy az idő,mert határozottan emlékszem erre a hírdetésre -
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70103 üzenetére
Nekem is Voda koax van, de a hűség már fél éve lejárt. Megvárom hogy mi a tapasztalat vele.
Arra nem találtam infót, hogy a tévék kártyával, vagy boxxal működnek.?. -
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70105 üzenetére
IP tévé, csak kérdés nem erőltetik-e a boxot, hogy vegyél más szolgáltatást is.
Köszi, jó ötlet! Rápróbálok egy online szolgáltatás megrendelésre. -
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #70101 üzenetére
Igen igy kellene lennie. De ahol eddig volt az ONT oda kerult az uj (Terdmagassag, radiator melle) a regin gond nelkul latta az inverter a jelet most nem. Amint felkerult az ablakparkanyra (radiator fole) minden eszkoz latta es kapcsolodott is.
embe: hat a teszt resze tartott sokaig (kb 3-4 het alatt megvoltak a fizikai munkakkal majd sokat vartam mig a telekom oldalan rendelni lehetett 10 ho eleje. Es ma kerult be a giganet a hazba (1. Nincs jel a kabelben majd masik csapat bekototte de nincs jel. 3 ember hiaba jott ki nem volt jel. Majd szomszedhoz kijottek megcsinaltak es en is kihivtam. Vegul nalam volt a veg elott volt 2mrel tores. Azt javitva lett rendbe)[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70107 üzenetére
Öööö keverem a dolgokat.
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #70159 üzenetére
régi,fehér nekem is van aaa méretben vagy 2 éve és azok rendben vannak nálam is.hátha az újak is korrektek és csak a skin lett moddolva.
Per Me: 2009-2010 körül vettem még külföldről eneloopokat aa és aaa méretben is jó áron,azok 7-8 év után kezdtek észrevehetően hanyatlani.már elég ergyák és úgy döntöttem,hogy cserések.ahogy nézem,jelenleg elég drágák
van aa méretben a fekete,pro változata is.na,azok elég hamar beadták a kulcsot.pedig jóféle töltőt használok. -
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #70172 üzenetére
Tamás9x: persze,van profi töltőm: [link]
mod.: ja,ez nem mér kapacitást[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #70215 üzenetére
Hova érdemes akkor most futni járni?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz szabonagyur #70250 üzenetére
De az.
Feltöltöd az otp-s vagy akárnilyen magyar kártyával, átváltod az alkalmazásban, majd leveszed a revolutos kártyával egy euros pénzkiadóban. 1-2 van talán nyíregyen. Csak az euronet atmeket kell elkerülni.
Jobb az árfolyam, és az allam se húz le.[ Szerkesztve ]
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz szabonagyur #70287 üzenetére
Ez az egész legfeljebb Kistelekszőlőt fogja érdekelni. A benti nyiregyieket teljesen hidegen fogja hagyni.
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #70292 üzenetére
Sajnalattal olvasom, hogy nincs kivel beszelni, mert csak pontokon megy az okfejtes, de a mukodesi mechanizmus mar nem tiszta.
Nincs itt munkahely teremtes. Tonkretetel van, a multik, es nagy cegek hizlalasa, majd a gyarba igabahajtas. A kis cegek amik termelnek, azaz novelnek a GDP-t Azok direkt tonkre lettek teve, hogy majd mondhasd, oo van munkam agy nelkul egy soron a gyarba 3 muszakban. Szisztematikusan tonkretetel folyik.Nincs TB rendszer.... olvass mar utanna Ado van Olyan hogy tarsadalom Biztositas megszunt. Keress ra!
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #70298 üzenetére
Igen a hazai cegek termelnek es novelik a GDP-t nem a kulfoldi gyarak amiknek az elso x eve a mi adonkbol van finnanszirozva. Majd az altaluk befizetett "ado" okosan megoldva. Drasztikusan merleg alatt tartott berekkel, hogy az alap dolgokra jussa....
Mink van? Cukor.. igen, ja nem... Buza.. igen, jah megse, Tejtermekek.. igen, jah megse Kompletten az onellatasi rendszer hianyzik. Az onallosag. Az igazi munkahelyteremtes az export fokozasara valo torekves, a megujjulok, es bio gazdasagok fejlesztese, Az allat es novenytermesztes, nem az import fokozasa a vegtelensegig. Nem egy egyetemi szint általános iskola 7-8[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #70298 üzenetére
Ez nem lenezes, csak latod ahogy sajat magat hasbaszurja, gyengiti a belso ellatasi rendszert, igy kiteszi magat az import okozta arjateknak. Ez olyan mint amikor az autoszerelo sajat autoja szar...
Ha mi termelnenk, akkor nem lenne ennyire ingadozo az arszint.
A gyerekek ertelmi szintjet pedig a szuloknek kell koszonni Na meg a nagyszuloknek.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
ham_
tag
válasz szabonagyur #70370 üzenetére
itt jó (nyírpazony)
-
betyarr
veterán
-
Soulfly842
addikt
Nekem tegnap volt halott egy órát (belváros, Csipke utca).
[ Szerkesztve ]
-
ham_
tag
válasz szabonagyur #70378 üzenetére
Na, itt most áram nincs...
-
Tamás9x
őstag
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #70445 üzenetére
Könnyebben találsz ha, leolvasod a rajta lévő feszültséget és áramot,
és úgy keresel egy megfelelőt. Általában 12V 1-2A szokott lenni." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
szasanyi
félisten
Nekem van par kulso adapter... Le tudod fotozni lathato modon a rajta levo adatokat? Az alapjan meg tudom nezni van-e neked megfelelo koztuk.
-
embe
nagyúr
Van 9V-os is. Fotó kellene az adattábláról. Nekem van TP-Link táp.. valahol...
-
Sanyi52
tag
TP-Link-nél nekem is tönkrement már adapter, én az univerzális hálózati adapterrel oldottam meg, pld.:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hama-eco-univerz%C3%A1lis-h%C3%A1l%C3%B3zati-adapter-300ma-fekete-137330-1374494.html
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70454 üzenetére
Nekem még a régebbi routerekhez vagy switchez való tápjaim vannak. De azok 9v-osak azt hiszem. De semmiképpen nem 12V.
Viszont tudok 12V-os tápot kölcsönbe adni, hogy kipróbáld valóban az rossz-e. Csak kérdés a csatija jó-e. -
szasanyi
félisten
válasz szabonagyur #70454 üzenetére
Van 4.8/6/9V tobb is, de 12V csak egy, ami csak 125mA tehat nem lenne jo.
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70458 üzenetére
Nekem TP-Link Archer AX53 router van. Az egyik 12V2A-es tápnak egy elterjedt méretű csatija van, és az jó az én routeremhez.
Most az a kérdés, hogy a Te routereden is ilyen csati van-e. Szerintem igen.
De ezt odaadom, tesztelheted vele a routered. Ha ezzel működik, akkor szerintem sok helyen találsz ilyen adaptert. Pl. a Debreceni úton lévő NyírProtect üzletben is, mert kamerákhoz is ilyen táp kell. Meg sok led szalaghoz...stb.
Ha jársz Pazonyban, oda tudom adni. -
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #70460 üzenetére
De ha a városban jársz és nálad a router, akkor labortáppal meg tudjuk táplálni.
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #70458 üzenetére
Szia! A 12 V DC tápegységeknél a dugó szinte szabványos, átm. 5,5 x 2,1 mm méretű, viszont a pozitív ér lehet a belső (ez a gyakoribb, ilyen a Tiéd is), de lehet a külső is.
-
félisten
válasz szabonagyur #70463 üzenetére
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #70465 üzenetére
Ott van rajta, 12V 1A (az amper lehet több ) a táp amire szükséged van.
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70465 üzenetére
Ez lesz az szerintem. De Te nem túrai vagy? Azért írtam hogy ha erre jársz odaadom tesztelni.
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70469 üzenetére
Ha jársz erre írj vagy csörögj rám! Számom megy privátban ha kell.
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #70467 üzenetére
Oks.
Más: A voda modem belépés megoldódott ?
Nálam is ugyanez van, csak lusta voltam vele foglalkozni." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Istvan2020
aktív tag
válasz szabonagyur #70483 üzenetére
Én nem boxolni akarok, mert az én lelkiismeret tiszta, csak ez a vezetőséget nem nagyon érdekli,kidobatni meg nem szeretném magam egy olyan hibából amiről nem tehetek.
Hírdetésben mindig kiírom a szállításért felelőséget vállalni nem tudok.
-
kovacs65
senior tag
válasz szabonagyur #70494 üzenetére
Esetleg Mastergood, Kisvárda
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #70494 üzenetére
Igen, nagy valoszinuseggel MaSter GooD lesz es ha megfigyelted nem is magyar az hanem nemet az a rendszam
-
nagyúr
válasz szabonagyur #70500 üzenetére
Az lesz, a MG-nak van szerződése a BMW-vel.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #70500 üzenetére
Ennyi embert etetni es iranyitani kell. Mert gondolom nem a soron levo melos jar vele
-
Tothgera30
Ármester
válasz szabonagyur #70551 üzenetére
Star Carwash, bár utóbbi fél évben romlik a minőség.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
FRENK1988
veterán
En atszoktam Demecserbe. Kicsit magasabb koltsegszint de mindog elegedetten tavozok
Mas: nem tudjatok melyik orvost kaptak most el a rendorok?
[ Szerkesztve ]
-
Plero
aktív tag
válasz szabonagyur #70553 üzenetére
Tiszavasvári úti oplus kút is ugyan az!
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
rasky
senior tag
Nyírtelekre járok, az egyik legjobb szerintem, időben is. A többi mosó nekem hamar lekapcsol, a szűrt víz meg csak kamu.
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #70564 üzenetére
megnéztem újra,és mégsem az,akire gondoltam
-
Drughi
addikt
Sajnos nincs változás, szerintem nincs most kimagaslóan jó mosó.
- SCW (Kállói u.): Felújítottak, de gyenge az anyag benne. Legutóbb 1 működő porszívójuk volt
- SCW ( tiszavasvari u.): Gyengülő szolgáltatás, nincs porszívó, kártyás fizetés szinte sose megy
- Nyirtelek meg jó. De messze van, 3 mosóval kicsi is, porszívózás itt sem lehetségesNekem a titkos favoritom a kállói útival szembe a MOL kut melletti kézi mosó volt. Legutóbb sajnos megviccelt, mert a szokásos 1200-1500 Ft helyett 2000-böl sem sikerült lemosni a kocsit Ennyiért már nagyon drága...
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #70581 üzenetére
Ha jót akarsz gépibe ne vidd.
Összekarcol mindent -
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #70588 üzenetére
Nehezen , de elértem őket.
A szokásos központi hiba duma.
Elég vicces, hogy egyre instabilabb az egész szolgáltatás , a belváros közepén." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #70592 üzenetére
Nálam vissza jött, egy fél nap után
-
ham_
tag
válasz szabonagyur #70701 üzenetére
BP-n talán
-
szasanyi
félisten
válasz szabonagyur #70701 üzenetére
A kis cég lehet azért nem fizet többet mert nem tud, a nagy cég pedig nem akar többet fizetni. Ez nagy különbség ám!
De ha azt feltételezzük, hogy mind2 esetben tudna de nem akar (nyilván vannak ilyenek) azt csak azért tudja megtenni, mert...
- az állam asszisztál a munkaerő kizsákmányolásához (aprópénzért) hiszen a szabályozás ott történik (lásd a munka törvénykönyvének a munkavállalókat egyértelműen hátrányosan érintő változásai) amivel cégek maximálisan (vissza)élnek
- valamint mert a társadalmi öntudat és társadalmi ellenállás a nullához tendál (és az összefogást is ide értem) ezért azt tesznek amit kedvük tart, és azt mindenki elkönyveli akár jó neki akár nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest