Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Szerintetek hol lehet kapni FEKETE M3 vagy4-es csavart és hozzá való FEKETE GUMI alátétet mert az egész várost átnéztem, de sehol semmi
JAh és másfeles alu lemezt venni/ vágatni?
+ még egy jó autofestő se lenne rosszFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
kiskeke94
tag
Eladó lenne egy E5200 proci hűtővel együtt!!ha valakit érdekel írjon privátot vagy itt.az árát megdumáljuk.Csere is érdekel E7xxx és E8xxx procira, természetesen ráfizetek.
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
-
kiskeke94
tag
Valakinek esetleg nincs eladó E7xxx vagy E8xxx proci?
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
albert8
veterán
válasz Louies #19909 üzenetére
MEgnézem
Plero:csavar M3
csavar M4
alátét
2 együtttakarólemezt szeretnék festetni, de előtte szerezni kell
másfeles alu lemezt kb 30x10-es téglalapotFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz KukkSteve #19913 üzenetére
Én már csak ilyen vagyok néha káromra néha nem
már csak ezek hiányoznak a projectbe
ezért akarom őket, ha nem sikerül országon belül akkor csak Németország marad[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
KukkSteve
senior tag
válasz albert8 #19914 üzenetére
Hmmm...Hát igen, én is nagyon szerettem a gépemet, de sajnos megváltam tőle, most ilyen-olyan tákolmányokon vagyogatok, mert csak netezésre használom. Majd ha lesz egy jó adag fölös pénzem, akkor összeállítok egy fix gépet, ami tényleg fix, és mindenre jó! Ami a probléma, hogy nem most lesz, nem is a közeljövőben! Azért szurkolok neked, bár tudod, hogy ha meglesz, akkor már rögtön elkezded valami máson törnöd a fejed: Vajon még mit lehetne moddingolni?!
A számom az adatlapomon. ;)
-
albert8
veterán
válasz KukkSteve #19915 üzenetére
MÁr csak a takarólemez kell és a régi CM690 black-blue kész is, de amint lesz pénzem újra házra/tápra/jön a következő. ez a hobbym kész
már csak fényképezni kellene megtanulni és fotók is lennénekFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
umek7
őstag
2.1-es hangcuccot keresek 10k alatt, akár használtat is. Esetleg ha tudtok jó boltot akkor az is megfelelne.
-
Nirvanus
aktív tag
Hi!
Ha valaki tud valahol jóárasítva
1G-s Adata DDR2-667 es ramot és egy
Intel 775-ös procit dupla maggal, írjon privátot!
Köszi előre is[iTX-or-GtfO!]
-
tag
Eladó konfig:
GigabyteGA-M56S-S3 lap
X2 4200+ proci
2gb ram
160gb samsung vinyó sata
Ati 3850 512MB DDR3
lg dwd-rw
fehér ház 450-es táppal
ára: 37k -
Louies
aktív tag
válasz korody.zita #19924 üzenetére
Pendrive milyen márka?
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
dr600
tag
keresek Phenom x4 9600 BE AM2+ procit hűtővel akinek van kérem jelezze sürgős
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
GabN73
addikt
Valaki tudna adni egy AMD unique ID-t? D3al kezdődik
-
Nirvanus
aktív tag
Üdv!
Új, bontatlan Logitech Premium Notebook Headset eladó
8k-ért vagy mid van érte? Akit érdekel, privi[iTX-or-GtfO!]
-
misu
senior tag
Hy!
Először is B.U.É.K.
Keresek Laptopot, vagy notit egy barátomnak:
Kitételek:
WinXP fusson,
Akku 30perc, vagy több,
USB 2.0,
SATA winyó,
Max. 30k ig,
Apróbb hibák beleférnek, műhelybe lenne diagnosztikai eszköznek.Bármi érdekelhet..
Köszönöm előre is!
Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
gtamate2
veterán
Lenne 2 db Galaxy 3 (i5800) eladó. Telenorosok, custom rommal (2.2), rootolva, 1 év gari van rájuk még.
1. Képernyőjén van 1-2 kisebb karc de amúgy hibátlan, fóliát cserélni kellene.
Tartozékai hozzá: sötétkék tok,1 gb mem. kártya, adatkábel, doboz, töltő2. Fóliás, jó állapotú.
Tartozékai: fekete tok, 1gb mem kártya, töltőÁruk 20k lenne.
*Sn0w
-
Creator
tag
Mág mindig AM2-es processzort keresek egy Asus M2N-E lapba, főleg a régebbi tipus érdekelne.
Gigabyte GA870A-USB3 - Phenom II X4 955 Deneb - GF GTS-450 - 4x2 Gb DDR3 - 2x160Gb Seagate SATA RAID0 - Cieftec 300W
-
madgie
titán
Gigabyte M8000x gémerrágcsa eladó kilencé', részletek az aláírásomban.
-
tag
Olcsó 300w körüli tápot vennék, ami a lényeg P4-es csati legyen rajta!
-
Bobby G.
senior tag
Budapestre nem tudna valaki elvinni egy nyomtatót mostanában?
-
nagyúr
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
a_tesz
Korrektor
eladó:
- XFX HD 4830, 2010 júliusában vásárolt, még garanciás, dobozzal, minden tartozékával
- jól szellőzővé tett codegen ház, 300w FSP táppal!
- most már itt a szezon, egy 41-es két csatos műanyag fekete Trezeta Kristall korcsolya keveset használva, jó éllel, élvédővel, valamint egy 38-as fűzős bőr piros-kék korcsolya is várja a telet új gazdánál
- Kenwood HM-437MP (RXD-M47MP) mikro hifi CD/MP3/rádió/kazetta, 2x5W, keveset használt, megkímélt állapotban, távirányítóval, eredeti kezelési útmutatóval
keresek:
- rossz sonyericsson bluetooth fülhallgatót
- 266MHz DDR ramot
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Nyíregyházán DIGI StartNET 20/10 Mbit/s elég stabil és hozza a megadott sebességet? Általánosan jó a Diginet nyiregyen? ( nagy adatforgalom bonyolításához )
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
Nem tudjátok hogy Nyíregyházán hol lehet olcsón új vagy bontott Opel alkatrészt venni?
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
Golyo69
senior tag
válasz SG3rg0 #19940 üzenetére
A diginet az egyik legjobb mostanában.....nekem volt UPC, t-home ( nem adsl hanem optikai)
De csak a Digit ajánlom jó volt az optikai is de digi gyorsabb és olcsóbb
nekem 80/25 ös van és hasít online játéknál ping minimális...letöltésnél sebesség maximális 10mb/sec folyamatosan megvan!
ezt most mértem
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
siketi
csendes tag
1ik barátomnak keresnék 4670-et helyettesítő VGA-t, inkább újabb fajták érdekelnének 5xxx széria vagy nvidia is jöhet!Árban max 13k-t tudna érte adni!Aki tud iet ne tartsa vissza!
Emailt írj! Hamarabb észreveszem!
-
_seth_
veterán
Eladó:
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), 1e forinttól.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-AMD Turion X2 TL58 1.9GHz 64bit S1 5e.
-Fujitsu Siemens WLAN modul, mini pci-e 1e.
-ATX tápegység (300W), keveset ment vele gép 1e.
-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 99e.
-Belkin BackPack Slim, nagyon megkímélten 5e.
-Microsoft LifeCam NX-3000 webkamera, sérült de teljesen használható felfogatóval 4e.
-Akvárium tartozékok, 9-27-54L üveg akvárium, T8 45-60 cm fénycsövek és világítás tartozékok, műnövények, külső légpumpák, szűrők, fűtő, vegyszerek, hőmérők, aktív szén, stb...
-3D carbon fólia, 50x50 cm fehér cserélhető ugyanekkora feketére vagy ezüstre vagy 1,5e.
-Nokia C5-00 vodafone függő használt készülék 15e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban!Keresek:
-AMD Mobile Atholn 64 Socket 754-es procit
Ezeket leginkább cserélném cuccaimra!Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
zsöci
újonc
üdv! eladó, cserélhető iphone 4s fehér 16gb! itttttt
-
ficere
aktív tag
Eladó lenne egy horgász (thermo)hótaposó 44-es vadonatúj bontatlan csomagolásban.
Keresek ps3 kontrollert.
[ Szerkesztve ]
Machete nem ír sms-t
-
umek7
őstag
válasz korody.zita #19924 üzenetére
Küldtem PÜ-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest