- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lornname11 #21 üzenetére
"Szerintem ez egy fontos téma lenne, hogy modernizáljuk a nyilvános mosdóinkat."
IgenNekem is csak akkor fontos, ha éppen sétálunk egy idegen városban, és majdnem bepissantok
, és nincs bokor vagy fa, elbújni. Nem igazán szeretek minden egyes alkalommal 1000 ft-ért bemenni egy kávéra valahová, hogy elmehessek a wc-re.
-
lornname11
csendes tag
Én nem igazán használok nyilvános mosdót, de nem lehet a beltéri tisztítását automatizálni? Ha jól emlékszek egy japán videóban láttam erre egy megoldást. Igaz erre kikellene építeni egy infrastruktúrát és karbantartó részleget. Hát talán egyszer. Szerintem ez egy fontos téma lenne, hogy modernizáljuk a nyilvános mosdóinkat.
-
mephi666
nagyúr
Trieszt vasútállomás 1 hónapja: 8 éves fiunkkal megyek be, arc ugrik elénk, hogy fizetős... látom 1eur/fő, nyújtok egy 2euróst, mire: "nooo, bambini free"
ad vissza 1et... bent viszont kb a földről lehetett volna enni... ott járva amúgy pest hangulata volt a városnak, annyi difivel hogy tiszta volt, mint a patyolat
-
PDA_FAN
tag
-
válasz
Winner_hun #8 üzenetére
Köszi!
Szevam: ez talán? [link]
-
Szevam
senior tag
válasz
Winner_hun #8 üzenetére
IOS-re van ajánlott?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #10 üzenetére
Telepítettem is. Magyarul is tud, ez szuper.
Jövő hónapban jól fog jönni. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #8 üzenetére
És ez Magyarországon is mutatja?
-
Winner_hun
félisten
Utazóknak hasznos app: Where is Public Toilet
-
-
sivi151
újonc
Győrben sok van, a város főbb pontjain, 200 forintos
-
Xaels
félisten
Budapesten rettenetes a helyzet ilyen téren, ha csak a szükségleteid akarok rendezni úgy kell vadászni mosdóra, de vannak olyan környékek ahol a bokornak is jobban örülne az ember mint azoknak a viszonyoknak amiket, az amúgy ritka, ilyen helyeken talál. WC-s néni vagy sem, de az emberek a XXI. században még mindig nem értek meg az angol wc használatára...
-
Szevam
senior tag
Esztergom: Aréna nagy parkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest