Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz athomi #2957 üzenetére

na ja...van,akinek simán látszik a killcamban is,de hát az ember már nem is fárasztja magát...a múltkor pl.egy gyerek jumpolt nehezen elérhető helyre,és aimbottal csak fejest lőtt egy magyar zombiszerveren(a DS klánén,ez a reklám helye...),voltak fent a klánból is,mi ment?a röhögés...miért is ne,persze,hogy én voltam a zombi,mert én vittem az előző kört...gondolom,nem tetszett a helyieknek...:DDD mondjuk a DS klánról nem hallani túl sok jót mostanában,Pitbullosék is waroztak velük,elég egyértelmű véleménnyel...remélhetőleg a mi PB-nk mostmár seggberúgja az ilyeneket,ma egész szépen tette a dolgát,nem is maradt senki a PAM szerón meg,csak mi :D mondjuk hozzátartozik,hogy a stat alapján a delikvenseket nem nálunk kapták csaláson,de ez azt már jelenti,hogy megy az adatáramlás :D remélem,sokan állnak át a game-violations féle megoldásra... márcsak a tetves xfire bosszant,hogy megint nem látszik egyik szeró sem,és szarnak bele láthatólag,pedig a WOW után a második legtöbbet játszott game az xfire-n 260valahány napja...sajna hiába van jó PB,ha üres a szeró,és idegen szervereken kell a csalókkal szemvedni :(

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés