Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyKonzerv
senior tag
Szórakozol velem?
Itt mindenki a másik farkának a méretére kíváncsi,h aztán összehasonlítsa a sajátjával? -
MyKonzerv
senior tag
Na ezzel már egyet értek. Nem rögtön leoltani kell a népet, mert neked nem megfelelően rövidít vagy nem tud egy szót helyesen leírni.Lehet,hogy szimplán lusta leírni a hogy vagy vagyok vagy egyéb szavakat.
Ha az összes hozzászólás ilyesmi lenne,mint a tied, akkor nem írtam volna úgy le a véleményemet, ahogyan tegnap megtettem.Csak annyira tenyérbemászó egyes embereknek itt a stílusa és annyira felsőbbrendűnek hiszik magukat csak, mert ki tudják rakni jó helyre a vesszőt.
Mellesleg én is 4 nyelvet beszélek a magyaron kívül és ha a rugalmasságró magyaráz itt valaki, akkor azt pont itt a chaten vagy fórumon kéne alkalmazni.
Hivatalos iratokban már lehet,hogy nem megfelelő, de ezt hadd döntse el az,aki leírja a dolgokat.
Utolsó gondolatom pedig az, hogy ha sietsz vagy kevés a helyed, mint pl. egy sms-ben hamar rászoksz a rövidítésekre és a magyartalan szavakra.
És még egy kis érdekesség, hogy legyen min elcsámcsognotok : idén érettségi tétel nyelvtanból a chatszleng és annak hatása a nyelvre.
Köszönöm a figyelmet -
MyKonzerv
senior tag
faszomé okoskottok itten e!!!
assziszitek hógy csak mert szabadidőtökben a lekszikont búllyátok máris le lehet szóni az esetleg tanulatlanabb vagy esetleg más téren nálatok ezerszer kompetensebb embereket?
igazi kis lúzer suttjók vagytok!
na ezt javítsátok szépen ki!
jah : mellesleg én is foglalkozom ezzel,de nem érzek kényszert arra,hogy fitogtassam,h jobban beszélem az anyanyelvemet , mint mások... vagy legfeljebb poénból
csak ennyit akartam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest