Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Azért nyitottam ezt, mert nem találtam olyan aktív topikot, ami a nyári gyakorlattal foglalkozna. Nyáron nekem is kell mennem valamerre, és reméltem, itt esetleg valaki tud majd ajánlani valamit, vagy esetleg segítség keresésben, gyakorlati napló készítésében, ötletekkel.
Nekem itt Debrecenben kellene egy gyakorlati hely, valami tv-rádió-újság, vagy videó/grafikai stúdió. esetleg ha valaki tud ilyet, az írjon, megköszönném!
de ha éppen te is keresel helyet, írd csak be nyugodtan, hátha tudnak segíteni, de ha éppen helyet tudnál biztosítani valamilyen szakmának gyakorlatra, azt se tartsd magadban!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Mazda topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Billentyűzet gondom van
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest