Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• aesir

veterán

válasz AMD Power #1610 üzenetére

MINDIG van jobb ajánlat mint utazási irodával. Lehet hogy nem ugyanabba a szállodába, vagy nem pont ugyanarra a településre, de mindig van. Én soha nem utazok irodával, még repjegyet is csak a legritkább esetben veszek tőlük, max ha annyi kedvezményt adnak charterre ami már nagyon megéri. Mindennek több előnye is van:

1. Nem vagyok übertuskó magyarokkal telezsúfolt szállodában
    2. Magam választok minden esetben az étlapról
    3. Magam tervezem az alternatív programjaimat olyan időbeosztással ami nekem felel meg, nem pedig az utazási irodának
    4. nem vagyok sem turnushoz, sem csoporthoz kötve, nem kell senki hisztijéhez alkalmazkodnom

Teszem mindezt összességében legalább 30%-al olcsóbban és legalább ennyivel magasabb színvonalon mint utazási irodával, és sokkal többet látok, több élményt élhetek meg mint a szervezett csoportok. Az sem elhanyagolható, hogy egyéni utas lévén, sokkal kedvesebb velem mindenki a helyiek közül a szállodában, az éttermekben, a szafarikon, a piacokon, a túrákon egyszóval mindenhol, mint egy átlag modortalan magyar csürhe tagjaként lenne.

Új hozzászólás Aktív témák