Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
A Carris Metropolitanos buszok bent vannak citymapperben/google mapsben. Az nem is volt kérdés. Persze lehet úgy is hogy ahogy esik úgy puffan, vagy mgnézünk valamit, vagy nem. Én mindig tudom mibe kapszkodhatok, mi az ami nekem kell és hol a trükk.
Pld jó elvileg a 403asra a hopon off busztársaság(scotturb) napijegye és lehet még aznapra beleférhet a világítótorony. Azért egy 2+ órás program nem mindegy nekem hogy megoldható vagy nem, Esetleg 2 napba kell szétszednem a Sintrat egy Cascais beach+ Ursa, világítótorony körutazással. A legjobb az lenne ha egy nap "letudhatnám" a 3 nevezetességet, és a világítótornyot + az Ursat. Másik napra pedig csak a Cascais-nál valami strandos nap.
Lisszabonban is van jópár nevezetesség amit megnéznénk , 4 teljes napunk lesz. Szeretném kimaxolni. 3 napot szánnék a a látványosságokra 1 napot pedig vásárlásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest