- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
South Velen #8162 üzenetére
2020 szeptember 27-ei Aqua rendelésem amit át vettem csak a számlája már mas tulajnal van
de 310.000,- volt egy TUF 3080
-
AsakuraDave
őstag
Nem az nem én vagyok mivel egyáltalán nem is izgatnak a konzolok
persze, hogy k.va nagy hasznuk van de ettől még lehet rosszabb az a k.va nagy bevétel mint a tavalyi csak azért mert a bevétel most több... Értelmezni meg gondolkozni nagyon nehéz manapság, biztos a covid meg az oltás
De köszi a fröcsögést +1komment!
*szerk.: PS5 250-be nem érdekel? -
AsakuraDave
őstag
Ez csak a bevétel a net profitot nem tudjuk.
Voltam cégnél ahol évi csillio trilliard összeg bevétel volt de veszteséges volt minden. Azért mert én eladom 500ért lehet nincs rajta hasznom sőt,az Ázsiai sok kicsi sokra megy alapon mondjuk 5eur profit de becsuszik egy loss és oda minden.. Persze kétlem h veszteséges de ettől a szokásos net profit nem biztos h annyival is nőtt sőt lehet kevesebb. -
AsakuraDave
őstag
válasz
sittes79 #1814 üzenetére
Érdekesen hangzik ez a kérdés attól, akinek az a nickneve, hogy sittes79
Nálam 25.000,-/óra az általad választott játékkal
Vagy 10.000,- megengedem, hogy rá nézz a kártyára.
Amúgy elvileg BOMBA ÁRON érkezik 5db Manli RTX3080 2év gyártói nagyker garanciával, HA alapján.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave #1760 üzenetére
Csak mi az ok arra, hogy ennyire drágák? Ezeket nem most szerezték nagykerből...
725k egy 2080Ti használtan, akkor egy 3080 mennyit ér, legalább 1milla? -
AsakuraDave
őstag
válasz
DeathAdder #1288 üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
Az ugye megvan, hogy az emag az csak főleg egy online hirdető bolt ahol pénzért a kis cégek árulhatják a dolgaikat? Ezeket nem az emag árulja hanem az egyiket pl a Mobi Store. Ebből semmi pénze az emag-nak csak annyi amennyit a Mobi Store fizet nekik mondjuk havonta, hogy hírdethesse az oldalukon a termékeit.
-
AsakuraDave
őstag
Tavaly mindenki álomországba ment, hogy majd fele annyiért mint egy 2080Ti kapunk 2080Ti+30% teljesítményt
Amíg az előző gen nem esett le piacon 50%-ot árban, ergo nincs kint elég ideje a piacon, sose fogod te olcsóbban kapni az újat mint az előző gen-t, legjobb esetben 1:1. Mivel mostmár évente jön az új gen olyan árak lesznek itt hogy csak a csilliárdosok engedhetik meg a legújabb mid-end és top kártyákat.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
DeathAdder #804 üzenetére
A törlések miatt hozhatták pont ezt a döntést mivel k.va sok olyan kártya volt aprón ami alzás volt de a felárral senki se vette mert várta, hogy idén tuti jobb lesz minden így állt 1-2hetet aprón a cucc azt addig a boltba is csak állhatott a kártya. Ez az Alza-nak azért nem kicsi forgalom kiesés főleg ha cseheknél a rendeléseket elviszik már másnap...
-
AsakuraDave
őstag
-
AsakuraDave
őstag
AMD is nyomatja hogy tudnak RayTracinget bár csak a felét az adott NV kártya ellen. Szóval mi a bajod? 2k max+max rt mellett a Control pl 60fps megvolt és ott a DLSS2.0 szinte nem is ront a kép élességén. A DLSS többi hozadékát meg nem is érted így mindegy is. Amúgy nem butit le semmi raytracinget szimplán a render alacsonyabb amiből felepiti a nativ képet. Tudom nehéz.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
South Velen #744 üzenetére
Hát pedig a 2.0 egészen jó cucc. Ha natív 4K és quality DLSS-t nyomsz nem nagyon romlik a kép. Nálam 1440p dlss quality pl Cyberpunkba kicsit olyan mintha TAA kerülne a játékra de csak így ami 2m távolságon túl van de cserébe kidolgozottabb a táj tehát pl az AI kipotolja és lerendereli az út végén rendesen a korlátokat, lombkoronákat, kerítést stb +minden RT bevan kapcsolva és nem esik 60fps alá. És pl ez pont ilyen játéknál ahol a sztori a lényeg meg a látvány és azért az rt lighting, reflection de még a shadow is sokat dob az összhangon. Tehát most vehetek 6800XT-t de ott ezt mind elvesztem cserébe a Valhalla nem 70 hanem 90-100fps-sel fut. Persze kérdés a SuperRes hogy most az mi és mikor jön de ott van a BAR és ha minden igaz a SAM hozadékot tudnia kéne az Amperenek is tehát 70fps-bol 80-90fps mondjuk Valhallaba BAR-ral.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
South Velen #740 üzenetére
3070-en ott van a DLSS amivel ray tracing-el is futnak simán jatszhatoan a játékok mint pl a Cyberpunk. Streamer funkciók is jobbak rajta.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Stanley-B. #452 üzenetére
Jó kérdés én ezt nem tudom megállapítani egy hírdetésről sem. De ezt honnan tudod megállapítani, hogy valaki "eladási szándék" nélkül hírdet?
Minden esetre kilehetne találni erre is valamit és akkor arra is, hogy aki megírja neked, hogy jegeld már mert a héten megveszi de aztán lemondja is kapjon büntit.
-
AsakuraDave
őstag
Jah és 3hónapos használt a kártya
Hogy mennyi haszon van rajta az én dolgom az árát a piac szabja. Ha ennyiért van rá kereslet miért árulnám ár alatt?
De nem most "vettem" boltból ergo "ellopom" más elől aki megvette volna 500.000,- -ért a boltból és árulom 50.000,- haszonnal... Ez a gusztustalan mert sose az volt a szándéka vele, hogy használja, csak a scaleperkedés. -
AsakuraDave
őstag
EMAG alapján 1.000.000 és 1.200.000,- között van egy pár előre épített gép RTX3080-al és vagy 5900X vagy 10900F-as procival a ComputerImperium-ba. Az oldalukon mint magánszemély nem tudom hogy vásárolsz meg listázol árakat de ott meg RTX3070-es gépek vannak ilyen 800.000,- körül.
RTX3090 árából komplett gép kijön ami 10%-al lassabb GPU-val van.
Persze én nem vennék komplett gépet mert bontani nem lehet gondolom garancia vesztés nélkül. De legalább így nem tudod kiskalpolni belőle az alkatrészeket és eladni mert garanciád nem lesz rá. Nah meg én magam szeretem összerakni és optimalizálni a buildet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest