Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tombar
senior tag
válasz Vigneau #10819 üzenetére
mert mi volt a gond az x1950proval? ha jól tudom a 7950 gt-től nem nagyon maradt el.
am sztem nem gáz a 192 bit. a sávszélje 144 gb/s a 7870é meg asszem 152, de pl 680nak 192, míg a 7970nek 264 gb/s és egálban vannak. jó persze 1,5 gb vram usage mellet behal a cucc, de sztem afölött úgyis kevés lenne már a gpu.Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
tombar
senior tag
válasz Vigneau #10821 üzenetére
az 550 ti is elég volt 768 megáig
ja szal abból az időkből indultak a driver bakik?
nem hivatalos árak.
dollar to euro euro to 300 jómagyarforint 660ti=100k basszákmegEverybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
tombar
senior tag
válasz Vigneau #10833 üzenetére
szerintem se, de aki nV-t akar venni ebben a szegmensben, akkor csak ez van sajnos. ezzel simán aláverhetne az amdnek 80kért. persze bruttóban, de az nv már csak ilyen. alig van profitjuk, sőt, asszem talán most csökkent a befektetések miatt. én elhiszem h akarják a profitot, de ennyire kiszipolyozni ezt a piacot már túlzás. külföldi fórumokon is már anyáznak h minek ennyiért adják. jó persze elég komoly a teljesítménye, de mégis csak az 560 ti-t váltja, az meg továbbra is midrange a maga 65 k-s árával.
(#10834) gbors: mondjuk az is lehet h a nonti lesz 7870 környékén 250-260as ársávban. ugyan az lesz, mint anno az 560 tinél, majdnem 950, de nem meggyőzően. persze árban 950 és 870 között van...[ Szerkesztve ]
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
-
Löncsi
őstag
válasz Vigneau #11001 üzenetére
Nekem angol a forceware, emiatt sajnos nem tudom milyen szerencsétlen magyarítást kapott eme funkció... nálam az opciók között a legalsó, sztem magyarban is ott van.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
-
Sanguinius
csendes tag
válasz Vigneau #11970 üzenetére
Már van itthon 780 GTX.
Mától.....
Kép eltávolítva a gyártó kérésére, a VGA május 23-ig embargós - [eszterencs]
[ Módosította: eszterencs ]
Összemérem veled a kardom.
-
-
félisten
válasz Vigneau #44456 üzenetére
5 % kal kisebb sávszél, lesz csak mert 20 Gbps verziólesza GDDR6 504 GB/s-ról 480 GB/s. . nem hiszem hogy ez befolyásolja a teljesítményt és az árat igazán. helyükben rádobnák a 4060 Ti 16 GB ra a 4070 GPU-t aztán jól van, az menő lenne.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest