- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
Ebben az esetben viszont elnézést kérek!
Így valóban semmi probléma nincs, sőt. Tisztességes vagy, már-már túlságosan is. Nem sok ember adja el 0 haszonnal. Sajnálom, ha ezzel megbántottalak, sajnos erre kevés a példa. Megsem fordult a fejmben, hogy Te így csinálod.
Nyul leírta mi a probléma. Vannak itt többen is akik: Nem tesztelni akarnak, nem a megfelelőt keresik. Hanem: Jelenleg is 3-4 db-ot árulnak, mind alzás, ki sincs bontva de van amelyik nála sincs. Rádob 30+k-t darabonként. Nem érdekli maga a kártya, csak a pénz.
Mondjuk nem sokan vagyunk, akiket zavar és hangot is adunk a nemtetszésüknek. Lehet Én is belefogok, mibaj lehet? Darabonként 20-30k ~ jó kis pénz az... Hányszor beszivtam már, hogy tisztességes voltam. Lehet ki kell próbálni a másik oldalt.
Ahogy mondtad: engem még embernek neveltek úgy néz ki. ~ Téged igen!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó