Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #1701 üzenetére
Köszönöm, de volt előtte, 2080S és RX5700XT is, és 3080 FTW3 próbára és egyikkel sem volt gond
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Attila2019
tag
Próbált már valaki aorus master 3070et ? Mik a tapasztalatok?
-
veterán
válasz Attila2019 #1703 üzenetére
Tegnap este került hozzám egy pont. Mr.Tégla bazi nagy ahoz képest hogy 70-es.
Tesztelgetem, egyenlőre massziv minőségi benyomást kelt, teljes csönd és ahogy nézem elégge lehet húzni. Majd rakok fel képeket stb. ha kell valakinek.
Alapon 2000-re boostolt superpositionban tette ezt csöndben 60 fokon. -
veterán
válasz Attila2019 #1705 üzenetére
Massziv nem támasztottam, Coil Wine egyelőre nulla, próbálom emgterhelni valami bődület FPS-el de semmi hangja.
Tetszik, eddig azt mondtam inkább 2080Ti mint 3070 de hozza annak a teljesítményét és új garis , 2.1-es HDMI, ezen rá adásul 3x DP 3x Hdmi!
Mondjuk elég massziv a tuning rajta 2160-on startol és nem esik be 2100 alá!!!
Itt lehet a régebbi kártyáimhoz hasolítani, mind max OC.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Néztem 700-800 fps sincs nyöszörgés nulla.
-
VirsLee
őstag
Nem túl sikergyanús eddig a GW 3070 Phoenix. Windows szórja a whea uncorrectable error kékhalált. Újratelepítettem este a gépet, utána nem volt gond. Megnéztem pár tech demót, plusz toltam egy witcher 3-at. Reggel elkezdte megint, de már a windows telepítés sem sikerül. Csökkentett módban elindul, de sokra nem megyek vele. HW hibán kívül van valami tippetek?
-
GIORGIONE76
őstag
válasz VirsLee #1708 üzenetére
Szvsz, Amd Cleanup Util, majd újra chipset driver, majd nvidia driver, ha az már megvolt akkor előtte még DDU is és úgy nv driver, főleg ha az előd radeon volt..
Szerk. Ja bocs friss install, akkor csak az első része, amd clean- ddu- chipset- nv drv..
[ Szerkesztve ]
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
nyul105
senior tag
válasz VirsLee #1708 üzenetére
"A windows telepítés sem sikerül"
Ehhez vajmi kevés köze kéne legyen a vidkártyának, nem?
Giorgione: ha nem tudja telepíteni a windowst, akkor hol cleanupoljon?
Ráadàsul ha nem megy a "windows telepítés" akkor mit indítasz el csökkentett módban???
Szerk.: mit értesz "windows telepítés" alatt? Nem a windows telepítését?
[ Szerkesztve ]
-
VirsLee
őstag
válasz GIORGIONE76 #1711 üzenetére
Újratelepítettem a gépet este, mert másképp nem sikerült a Windows-t használni, csak csökkentett módban. Nincs rajta már radeon driver. Este tudtam játszani is vele, majd most reggel újra kezdte a hibákat. Már a Windows telepítés se fut végig. Chipset drivert nem tudok csökkentett módban telepíteni
-
nyul105
senior tag
válasz GIORGIONE76 #1715 üzenetére
Nem tudjuk, milyen tápja van, se azt, hogy a ramot/cput hogyan használja.
Mondjuk új komponens esetén én szoktam egy bios defaultot csinálni, biztos ami biztos.Ráadásul azt írja, újratette a gépet, de utána nem megy a windows telepítés, de mégis elindul a windows csökkentett módban, amire valószínűleg vga drivert is tett, mert elindult a witcher 3, de utána nem tudja feltenni az (alaplapi?) Chipset drivert...
Én nem szoktam sűrűn újratenni a windowst, de az alaplapi chipset driver az első, utána az nvidia driver és csak utána teszt, utána játék, utána OC...
Szerk.: azért a kábeleket is érdemes megnézni, hátha kimaradt valami, vagy laza valami.
[ Szerkesztve ]
-
Uzi74
senior tag
válasz Lord Myn #1659 üzenetére
Nekem is előjött egyszer a display driver reset, pár másodperc mulva állt helyre. Mondjuk szórakoztam előtte gpu-z-vel és benchmarkokkal, nem tudom lehet- e köze
Az event logban is látszott:
"Der Anzeigetreiber "nvlddmkm" reagiert nicht mehr und wurde wiederhergestellt." -
veterán
válasz Attila2019 #1705 üzenetére
Agyhalál
-
VirsLee
őstag
válasz nyul105 #1716 üzenetére
RAM, CPU is alapon megy. Nincs OC, nincs egyedi beállítás.
Megpróbáltam újra az elejétől.
DDU NVIDIA driver eltávolítás. Lefagyott - szerintem a vége felé - mert utána be tudott bootolni a windows. Feltettem a chipset drivert. Ezután is be tudott bootolni a Windows. Majd elkezdte az telepíteni a drivert, felbontást váltott közben és kékhalál. Azóta mindig elpusztul boot során a windows, de ha leszedem DDU-val az NV drivert, minden gond nélkül bootol.
Memória diagnosztika nem talált hibát. (Ez mondjuk nem lépett meg annyira )
Táp 500W 80+ gold, 4 magos, 65W-os Ryzen procival. Vega 56 is vígan elment benne, pedig a Vega kimondottan éhes fajta. -
fury1337
csendes tag
Sikerült levadásznom alza.hu-ról 263k-ért egy EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA-t.
Szerintetek jó ár érte, vagy várható még hogy lejjebb megy? Nov 28-ig van idöm visszamondani. -
-
szasanyi
félisten
válasz fury1337 #1721 üzenetére
Szerintem nem az. Én úgy tudom azok nem tartalmaznak Back Plate-et (ami nem nagy hátrány végülis, de ilyen áron azon spórolni tiszta szégyen) úgyhogy ennek esetleg nézz utána , az az fontos neked. MOD - ha ez a típus akkor ezen van hátlap. az XC3 Black az amin nincs.
Másrészt alig több a 6800XT ami min. FPS-ben hoz annyit (vagy többet!) mint a 3070 maximuma. De ha ragaszkodsz az NV-hez akkor ez van, jelenleg nincs sokkal jobb ár, viszont van sokkal rosszabb (nagy vigasz).[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz VirsLee #1719 üzenetére
"Majd elkezdte az telepíteni a drivert"
Érdekes, nem emlékszem, hogy az AMD chipset driver elkezdené telepíteni az nvidia driverét
Az amúgy gáz, ha a ddu lefagy szerintem.
Tedd újra a windowst, chipset driver, újraindítás, windows updatek (ha akarsz), majd utána egy stabil nvidia driver, nem feltétlenül a legutolsót.
Próbáld meg a cpu boostot kikapcsolni a biosban!
-
nyul105
senior tag
válasz fury1337 #1721 üzenetére
Nem rossz ár, figyelembe véve a sok jófej scalpert, akik elhalásszák a kártyákat, és felverik az árakat.
Igazából nem a készlethiány a fő gond, csak most hype lett az ilyen fajta nyerészkedés, mert jól sikerültek a kártyák.
Amúgy meg ne mondd le, ha találsz jobbat, add el 350ért,
ha bírja a gyomrod.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
A 3070 FTW 3 Ultra modell nettó ára 549.99€, amire 27% Áfát rászámolva kb. 254k HUF-ba kerülne Magyarországon. Arról természetesen beszélhetünk, hogy ez mennyire van túlárazva a gyártó által az extra hűtésért és egyébért, de 200 alatt ezt sosem kapnád meg most újonnan
Szóval fury1337, ha konkrétan erre fájt a fogad, jó áron kaptad meg a többi felárazott alapmodell között - azonban egy normális világban már alig kellene valamit rádobnod, hogy kijöjjön belőle 3080 alapverziós kártya, ami azért jóval bikább. De ismerjük mi megy most.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
fury1337
csendes tag
-
VirsLee
őstag
válasz nyul105 #1724 üzenetére
A drivert természetesen nem az AMD chipset driver kezdte el telepíteni, hanem én egy újraindítás után, csak nem vettem észre, hogy belemódosított mobilon az autocorrect.
Szerintem is gáz, hogy lefagy a DDU és az is, hogy lefagy driver telepítés közben. Megpróbálok egy korábbi drivert is. Ha azzal is ezt csinálja, akkor megy vissza az Alzának, hogy játszanak vele ők. -
warcat
veterán
Az evga FTW 3 Ultrája nagyon drága, ennyi, a Strix árára miért nem húztátok fel a szemöldököt? Ugyanabban az árkategóriában futtatja.
Tessék itt az Evga saját maguk által közölt nettója a webshopból:EA: It's in the crate!
-
szasanyi
félisten
válasz sirszevenap #1734 üzenetére
-
sirszevenap
addikt
válasz szasanyi #1735 üzenetére
Na ez nem jó. De ettől függetlenül 230 felett venni 3070-et nem túl jó deal, pláne nem a 6800XT erejének és árának (268) ismeretében. De tudom, örüljön, ha kap az ember. Bár ha nekem nem jött volna össze a 227-es 3070, lehet vettem volna innen aprórol drágábban, mert nagyon rá voltam izgulva. De persze nekem már könnyű beszélni. Ha fixen kapható lenne az amd, akkor gond nélkül kijelenteném, hogy hülyeség 230 felett venni 3070-et, de így... Nem tudom. Inkább azt mondom, ha nem sürgős, akkor inkább ne. Én nem bírtam volna várni, sajnos ilyen vagyok.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Sontir Fel
őstag
Én még ismerkedek az enyémmel. 3070 árban van kb (egy jobb félében).
Még tesztelgetem. Félő, hogy a 2700as ryzen kevés hozzáBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
szasanyi
félisten
válasz sirszevenap #1736 üzenetére
Én sem vagyok már túlzottan türelmes, lévén hónapok óta nincs VGA-m. 26-án érkezik a lassan 1 hete rendelt RTX3070 TUF Gaming, de passzolom a 260k-s ára miatt.
Időközben jelent meg a 6800XT amiből sikerül berendelnem egyet, így 268k ellenében inkább azt várom meg (nem kicsit a teljesítmény különbség, amire amúgy is szükségem lesz 4K-ban).
Amúgy nagyon jó lett a 3070 és a TUF különösen de - a teljesítményt figyelembe véve - max. 210k körüli áron lenne jó vétel. Persze van, ahol +107k az ára 1/3 garival. -
AsakuraDave
őstag
Sapphire referenst lassan tesztelem csak előtte a 3080-al mentek le bencheket mer nincs két gép Meglátjuk mi lesz utána a sorsa vissza boltba vagy ha tetszik marad.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz VirsLee #1728 üzenetére
VirsLee
Én még a soc feszre tudok gondolni, egy fix 1.1V nem ártana, az a 3300Xetvsem bántná és legalább auton nem liftezik
Amúgy jövhét elején hasonlót rakok össze 3100+gw3070 úgyhogy kíváncsi leszek mert az előd amd apu volthttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
szasanyi
félisten
válasz ScomComputer #1739 üzenetére
Nem, de szívemből szólt akárki is volt. Bár sok hasonlót írtam szsan nickkel én is - csak kulturáltabban -, mert nagyon irritáltak az árak (meg az 1 éves garik!) de már uralkodok magamon és kevesebbet nézem az oldalt.
-
warcat
veterán
válasz szasanyi #1742 üzenetére
Az 5800X alá, ahol ment a bőven 200k feletti ár ostorozása, én annyit írtam be, hogy még a Far Cry 6 promó se jár mellé. Jutalom: 2 nap ban miután eltüntették a hozzászólásokat a 10 éves fiókra, ki tudja mennyi vásárlással. Ássák csak tovább a sírjukat maguknak, részemről nem léteznek, majdcsak meg lesz az eredménye az ügyködésnek
EA: It's in the crate!
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Tovabbra is atveheto azonnal ezt a ket kartya, Alza áron:
EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA
GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8GHogy ne csak off legyek, vegre atvettem egy Palit Gamingpro-t a mai napon.
[ Szerkesztve ]
"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
ScomComputer
veterán
válasz LoyalGuard #1745 üzenetére
Maga kérem egy rendes ember...
Jöhetnek a benchek...hasonló mint az enyém egy hwinfos képpel... [link] -
LoyalGuard
tag
válasz ScomComputer #1744 üzenetére
"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
VirsLee
őstag
válasz GIORGIONE76 #1741 üzenetére
Köszi. Megírom az Alzásoknak, hogy erre figyeljenek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest