Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
válasz Rebelf #12002 üzenetére
Hidd el, én sem járatom, a poén kedvéért lőttem a tesztet, semmi másért, nem így műxik 24/7-ben.
Emlékezetből belőttem az értékeket, aztán hajrá, a ventire meg nem figyeltem, ennyi a történet és részemről be is fejeztem.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz Rebelf #11991 üzenetére
Én kaptam hozzá, egy e-péniszmérőt, amire úgy néz ki a hozzászólások alapján, hogy neked lenne szükséged. Illetve frissíthetnéd a 3dmarkot is a legújabbra az összehasonlítás kedvéért, bár ehhez lehet, hogy meg is kell venni, ezt nem tudom.
no offense, csak hirtelen sok volt "a kurva jó kártyám van, nekem a legnagyobb a pöcsöm" hozzászólásaidból![ Szerkesztve ]
-
Rebelf
aktív tag
válasz prtvlogan #12007 üzenetére
Ami tény,az tény,nem kell bizonygatni . hogy a fejedben meg mi zajlik le, azt nem tudhatom,és magánügyed,felesleges fröcsögnöd. ha megosztom itt a tapasztaltakat,ha nem, nekem attól nem lesz se több,se kevesebb. ismerem a magyar mentalitást,az se meglepő hogy többeteknél elindult az irigység vonat,és akkor mehet a kötekedés egyből,úgy érzitek ez a jó út,elég átlátható viselkedési forma.a sok infók után egy leendő rtx vásárló aki benéz, elég sok infója lesz mit érdemes venni,mit nem, már csak ezért is megéri posztolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Atla
senior tag
Nem tudom ki hány éves,vagy milyen érett,de lassan abba lehetne hagyni ezt az ovodás színvonalat srácok. Privátban méregessétek az e-péniszt.
Rebelf
Az elmúlt 100 hozzászólás fele arról szól,hogy te milyen szerencsés vagy ,hogy belenyultál a tutiba,és mindenki más elmehet a susnyásba. Az eredményeket lehet közölni,esetleg rákontrázni a másikéra,de ne személyeskedjünk ,és tiszteljük a többieket is! -
4264adam
veterán
Ez a normál érték és jó hőfokokkal (1400RPM baromi halk lehet) vagy. Ha te is szeretnél 14k felett lenni pontszámilag a memóriára raknék +800Mhz-et és teszt. Azzal sokat gyorsul, hőmérsékletben nem lesz gond és TDP limiteden belül is leszel.
UV-t azért használjuk mert a gyári 1.08V alatti feszültséggel is tudja a gyári értékeket halkabban és akár gyorsabban alacsony hőmérséklettel.
Nekem a 0.9V UV-val kicsit gyorsabb mint a gyári és 6-8°C-ot nyertem.
Most mértem 14187 pont. Talán a ResizeBar-on gyorsított rajta. Prociban erősebb vagy tőlem az nekem 8900
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz 4264adam #12029 üzenetére
+ #12030 Rebelf
köszönöm a visszajelzést
visszaolvasok, hogy hogyan is kell ezt az UV-t csinálni
MSI Gaming X Trio az alany, kezdésnek próbálok akkor egy +100/+800-at holnap"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
ericdrawen74
senior tag
Szükségem lenne egy kis segítségre! Egy 2070-et cseréltem 3070-re, de csak bios resettel sikerült beröffenteni. A tegnapi nap jàtszottam, tesztelgettem, ma viszont megint nem hajlandó felismerni a gépem. Az alaplapom egy Gigabyte Z390 AORUS PRO a tàpom 850-es. A segítséget előre is köszönöm.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
4264adam
veterán
válasz ericdrawen74 #12034 üzenetére
Tápcsatlakozások rendben vannak?
-
tibcsi0407
félisten
-
gyolas1990
csendes tag
Esetleg megtakarítani a PCI-e csatit isopropyl alkohollal?
AeroCool Atomic v2 | Gigabyte B650M Gaming X AX | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 2x16GB | AMD RX 7800 XT 16GB | SK Hynix PC801 512 GB M.2 NVME | 1TB Samsung 860 EVO SSD | Samsung Odyssey G7 C32G75T
-
ericdrawen74
senior tag
A 2070-et visszatettem az azonnal működött. Tisztítás is volt.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
ScomComputer
veterán
Ment pü !
-
Atish19
őstag
válasz ericdrawen74 #12038 üzenetére
Közvetlenül az alaplapban van a kártya vagy Riser-en keresztül csatlakoztatod?
-
ericdrawen74
senior tag
-
fudi2002
veterán
Kis segítséget kérnék Urak
Adott az elvárásom: 1440p-ben szeretnék játszani, 100-144hzes monitoron majdan. 3070-est néztem, javasolták rutinos kollégák a 3070ti-t is. Elegenedő ez manapság erre amire szeretném használni?
(bocsi ha kissé bugyuta kérdés volt, nem követtem a vga dolgokat az eddigi áruk miatt)Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest