Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz South Velen #4002 üzenetére
Szerintem ez 10 ezerrel olcsóbb volt.
226 a sima és 233 körül a GS.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
MODERÁTOR
válasz South Velen #4002 üzenetére
226 volt a sima phoenix
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
addikt
Aorus 3060 fent.
Drága, de legalább nem Ventus apróról ugyanennyiért.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
KisBundi
őstag
Van kint egy vagon 3070 alzán!
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Vannak Gigabyte-ok is fent 3070-ből.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
KisBundi
őstag
Szerintem már kevesebben nézik + drágultak is. Sok kártya státusza megváltozott "nem elérhető"-re és az utóbbi napokban alig dobott fel az alza. Gondolom így sokan felhagytak vele, hogy már úgy sem lesz karácsony előtt. Közben a Aorus el is fogyott. Hamarosan 290-300 körül az aprón lesz.
[ Szerkesztve ]
-
amstorm
aktív tag
3070-el egyre nehezebb üzletelni szerintem lassacskán normalizálódni fog a dolog.
Efficiency is clever laziness.
-
Poiro7
senior tag
MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO vagy GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G a jobb választás
Ez utóbbiról semmi normális tesztet nem találok -
Chaser
legenda
fentebb aorus tulaj tedd be videót is a hangjáról
ha extra halk kártya kell akkor ne aorust
gb-nél szériától független mindig felbukkannak a venti gondok - szoktak kerregni bizonyos fordulatokon, beleérnek a burkolatba, ilyenek -
most legutóbb 1660 topikban láttam ahol "beérett" egy gb kártya ventije
gaming x-eken kiemelkedően jó ventik vannak, ott nem viccel az msi
- más téma, náluk ahogy láttam idővel paszta szeret száradni jobban mint többi gyártónál, és pasztázási minőség sem konstans jó -
ha sok gart és halk kártyát akarsz ftw3 - itthon két évet adnak, egyet lehet regelni, és még kettőt jó áron venni az evga-tól -
viszont ez úgy tudom nem átruházható, érdemes külön mail-en megcsinálni, ha eladnád akkor azt is adod a vevőnek
és persze azt neked kell intézni, kisker nem fogja csak két évig - nem szeretem a kiküldős megoldásokat, evga-nál bevállalnám, egyik legjobb a supportjuk it-ben -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
amstorm
aktív tag
válasz z123456z #4023 üzenetére
EVGA - EU - Intelligent Innovation - Official Website
Regisztrálsz egy fiókot. Aztán a főoldalon a felső menüből kiválasztod a Service fül alatt a product registrationt ott értelemszerűen kitöltesz mindent aztán a végén majd kérni fogja hogy a számlát is töltsd fel és kész is.
-
aradebil2
senior tag
-
Bibgr0
aktív tag
válasz z123456z #4025 üzenetére
Szia, igen, 90 napon belül vásárolhatsz még plusz 2 évet és így 5 éved lesz kb 26,5 EUR-ért. Vagy plusz 7 évet és így lesz 10 éved kb 52,5 EUR-ért. (legalábbis nálam ennyi lenne a 3070-re...)
Nem gond, ha nem rögtön a termék regisztrációjakor veszed a plusz garanciát. A vásárlástól 90 napon belül még a Member / My products alól is el tudod majd érni a kiterjesztést.
[ Szerkesztve ]
-
amstorm
aktív tag
válasz z123456z #4033 üzenetére
Neem egyáltalán, nincs vele semmi bajom csak sikerült beszereznem egy olcsó 3060 ti-t és elgondolkodtat hogy megér-e nekem kb 100 k Ft-t pluszba az evga 3070.
Jelenleg UV 975mV-on (1950 MHz) megyeget kb 60 fokos működéssel CP alatt meg SP alatt is szép, halk tényleg jó kártya!
[ Szerkesztve ]
-
amstorm
aktív tag
válasz z123456z #4035 üzenetére
Igen undervolthoz afterburnert használok, de mindent meg lehet csinálni az EVGA saját programjával is. Nekem gyárilag ahogy beraktam 70-71 fok volt full terhelés alatt, aztán itt az egyik kolléga elküldte a ventillátor beállitásait az segitett 3-5 fokot lejjebb vinni és halkabb is lett a rendszer. De volt akinek gyárilag simán 70 alatt volt.
-
Hapi18
tag
baszki megint lemaradtam az Alza 3070-ekről, ha valakinek mégsem kell keressen
-
amstorm
aktív tag
Mondanám, hogy felajánlom valakinek hogy leütök egy neki tetsző kártyát amennyiben tényleg saját használatra kell neki. (úgyis minden nap figyelem unalmamban az alzat)
A továbbadók hogy szokták megoldani a névre szóló számlázást?
-
BiP
nagyúr
válasz amstorm #4044 üzenetére
Erre én is kíváncsi leszek.
De az a gyanúm, hogy ők megveszik alzán saját névre/cégre, majd ők adnak a vevőnek egy vevő nevére szóló számlát Kispista Kft céghez.(és ez lesz az aprós vevő "saját névre" szóló számlája).
Ne legyen igazam.Ha segíteni akarsz másnak a vételben (ami nagyon nemes), akkor úgy, ahogy nexwo is mondja. Beszéld le a vevővel, és az ő nevére rendeld meg, mintha ő vette volna magának.
-
-
amstorm
aktív tag
azt hittem van valami no name rendelés amivel elég a rendelési számmal bebattyogni az Alzához és átvenni. Amennyiben nincs ilyen talán az a legegyszerűbb ha csinal egy külön alza accountot és kitölti a dolgokat előre azzal belépek megrendelem és utána változtat egy jelszót.
Nem fix az idősáv de hétfőnként mindig nagy készlet van délután. (olyan 4 után eddigi tapasztalat szerint)Haveromnak úgy rendeltem hogy megadta a nevét meg a cimét és a saját profilom átirtam arra így a számla hozzá szól csak az én fiókomban marad a cucc ( ezért nem opció ez ebben az esetben)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest