Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
válasz GeneraL_XTX #29492 üzenetére
Az GG. Nekem volt egy Black-em, ami +40 MHz-t bírt. Egy másik, ami ment +100-at is. És itt van a Tiéd!
Asszem, aki tuningolni akar, kerülje a Black-et -
bardi
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #29503 üzenetére
Ennyit a ref. hűtős zotac is kibír simán, igaz alacsonyabb órajelről indul...
'92 Honda VFR 750
-
Winchester95
őstag
válasz GeneraL_XTX #29500 üzenetére
OC Guruban van temp limit és power limit is.
Nem tudom, nekem nagyon úgy tűnik hogy ha felteszem, max 1500-ig boostol...
De váltakozik az órajel 1500 és 14xx között...És kifagy a kép, de az előbbi tesztet bírta.
Én úgy látom hogy átlépte a power limitet és nem megy....
Pedig 70foknál sincs a kártya. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz Winchester95 #29505 üzenetére
Na ne idegesíts már, hogy az az egy ventis mini giga se megy neked 70 fok fölé? Mert az enyém még melegszik is mint az állat (75-80fok között van még alapon is!) cserébe még szarul is megy
-
Winchester95
őstag
válasz GeneraL_XTX #29506 üzenetére
Nekem custom venti profillal megy úgy, és csak egy valley erejéig.
1500 nál, sőt 1480 nál dobálja az órajeleket mert a tdp limit maxon van...Pedig lazán menne. -
Winchester95
őstag
válasz szallasi007 #29508 üzenetére
Valleyt csinalj mar
-
blu79
addikt
válasz GeneraL_XTX #29500 üzenetére
Ha az AB -használod a Power limit alatt van a Temp limit azt is told ki
Látom beindult a Tuning mindenkinél
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
válasz szallasi007 #29508 üzenetére
A teszt nem teljes mert a 8xAA nincs bekapcsolva
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Bandi79
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #29511 üzenetére
Power limit mellett van egy nyíl, nyisd le
-
Interceptor
addikt
Azt tudja valaki, hogy játék(killing floor 2) alatt miért vesz vissza a memória 2000-ről 1500-ra néhány perc után?
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
törölt tag
válasz Interceptor #29515 üzenetére
Nem bírja szerintem az az órajelet, vagy vissza droppol. Nekem CS:S alatt a gpu-t veszi vissza, mert nem látja értelmét hogy pörgesse.
-
törölt tag
válasz Interceptor #29517 üzenetére
Akkor ott a válasz
-
törölt tag
válasz Interceptor #29515 üzenetére
Az is lehet, hogy valami bug, mert az 1500-as a CUDA órajel pl. CUVID render alatt is ennyire áll be.
Nekem az Arkham Knighttal volt ilyesmi, nV Inspectorral felhúztam annak a PState-nek az órajelét és úgy már jó volt.[ Szerkesztve ]
-
Bandi79
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #29514 üzenetére
Told ki a powerlimitet és a temp limitet is max-ra, hogy a lehető legkevesebbet fogják vissza a kártyát.
Azt vettem észre, hogy ha full alapon hagyom Afterburnerben az órajeleket, az én EVGA 980-am akkor is elmegy néha akár 106 % powerig is. Nekem 124 %-ot és 91 °C-ot enged Afterburner beállítani, minden profilban ezeket használom, prioritást a powerre állítva a kicsi nyillal a két skála között, "link"-ben nincs pipa.
Persze 70°C-nál nem nagyon megy feljebb (max 75 pillanatokra), szóval 91°C-tól nagyon messze van
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz #85552128 #29519 üzenetére
Megnéztem kingdom come deliverance alpha alatt, cry engine 3 az terheli a gépet mindent, ott maradt 2ezren szépen ahogy kell. Amúgy a gpuz logban láttam killing floor2-nél az 1500-as ramot, de ha alt tabozok akkor is látni real time. Ez az egy játék ami alatt csinálja, de csak néhány perc után, lehet feleslegesen pörgetné ott 2ezren.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Ezt tesztelte már valaki? PhysX FleX. Killing floor2-be is benne van mint lehetőség.
-
KAMELOT
titán
válasz Interceptor #29524 üzenetére
Valley benchet csinálj....Heaven nem érdekel itt senkit!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Erdei88
veterán
válasz Interceptor #29523 üzenetére
Holnap kipróbálom. A játékban már benne van?
-
blu79
addikt
válasz Interceptor #29524 üzenetére
Szia, nem rossz ez az eredmény, jó ez. De ha van kedved csinálhatnál egy valleyt is
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
válasz Interceptor #29529 üzenetére
szépen megy
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
ittakary
nagyúr
új WHQL driver hogy megy nálatok?
-
N@idia
őstag
Csináltam én is egy tesztet újra Giga Gtx 970 G1 +130/300 OC és ez így stabil játékok alatt is.Ti alapon használjátok vagy OC-val, ha OC-val akkor mennyire szoktátok húzni ? Egyébként ha ettől többet adok neki mint a 130/300 akkor Bf4 alatt DX hibával elszáll a játék viszont ezt a beállítást meg simán viszi úgy hogy több órán át játszok vele ...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
ittakary
nagyúr
felraktam, de semmi különbség nincs nálam pl Valleyban
Remélem GTAV-öt nem vágta hazaamúgy:
4690k @ 4,5GHz
GTX970 Giga G1 @ 1530MHz (VRAM alapon)sokkal szarabbul megy, mint a kollégának aki legutóbb linkelte nem is értem... -3FPS az sok
[ Szerkesztve ]
-
kalozhun100
őstag
válasz #Morcosmedve #29432 üzenetére
Letöröltem, újra felraktam, de ugyanúgy csinálja
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Shodan
addikt
Valleyba kb semennyit nem számít a cpu.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
ddt500hu
veterán
Üdv!
Adott ez a gép: ASUS M5A97 EVO R2.0, FX6300, 8Gb DDR3, CHIEFTEC CTG-500-80P táp. A táp elbír egy GTX970-el? 400W-os a 12V-os ága. -
blu79
addikt
[link] a hírt modster kollégától vettem át a 980Ti topicból
-
snecy20
nagyúr
Mi a tapasztalat eddig, a pár nappal ezelőtti 355.82 WHQL driver stabilnak mondható?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest