Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Én is így gondolom , majd a játékok megmutatják, hogy mit tud a 970/980 dx12vel játékok alatt, addíg ugyis minden csak pletyka. Nv támogatott játékoknál szerintem jól fognak teljesíteni
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #29350 üzenetére
Semmilyen hang nem jön ki az átalakítóból.
Játékokat is természetesen kipróbáltam,nem szenved semmilyen hátrányt az adapter miatt.
Az élmény magáért beszél.
A 970 SLI meg durván erős cucc.Crysis 3
6700K alapon
vga(k) alapon
ramok 2800C16
5760x1200
high graph
vmi multi gpu 2x , nem tudom van-e nálatok ilyen opció a játékban.
durva helyeken ~40fps ,máshol 60-70fps.Kár,hogy nem tud élesben felvenni semmi sem multimonitort.
Olyan szívesen dobnék be videókat.Milyen időszámítás szerint lehet éjféltől tölteni a Phantom Pain-t ?
Itt egy órával visszább vagyok ,mint ti otthon.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, ma majdnem elhoztam egy black-et (vagy egy strixet még mindig nem sikerült döntenem), de valami oknál megnéztem a tápomat és sajna nekem 2 db 6 pin csatim van. Ilyenkor mi merre hogy működik?
Tápot nem tudok venni a vga mellé viszont azt látom hogy a strix mellé van egy olyan átalakító ami a két 6 pines-ből csinál egy 8 pinest, viszont akkor meg a másik 6-os csatlakozót nem tudom rádugniValaki használj mondjuk ilyet? 6 to 8 pin adapter
Segítsetek mert a végén nem veszek csak majd pascal-t -
nagyúr
válasz szallasi007 #29354 üzenetére
MSI mellé csomagoltak 6 to 8 pin átalakítót.
Nem pont olyat amit linkeltél,de adtak hozzá.
Ennyi a megoldás.
Persze azért kell majd egy olyan táp is ami ajánlott a 970 alá,az átalakító kevés lehet táp hiányában.Akinek Pascal lesz annak táp is lesz alá.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
eldarin
tag
Mindenképp ajánlott jó minőségű tápot használni, én egy Chieftec 750-es tápot használtam és elég durván ciripelt vele a 970-em aztán cserlétem egy Corsair RM550-re és elmúlt a ciripelés nem beszélve arról, hogy ez egy minőségi táp.
-
shteer
titán
jó lesz az, úgyis csak +2 földkábel kell a 6-hoz, hogy 8 legyen
szerintem jónak tűnik..
-
Bandi79
aktív tag
1. Asus Strix GTX 970-en 1db 8 pines csati van.
Ez alapján a Strix-szel nem lenne gondod, ha szerzel 2x6pin->1x8 pin átalakítót
2.Ha nem annyira ragaszkodnál Asushoz, több GTX 970-es létezik 2x6 pines bemenettel, pl:
3. átalakíthatod molex-ből is (bár ez nem elegáns, de működik):
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Köszi mindenkinek a gyors választ, akkor strix lesz, aztán mondjuk karácsonyra meglepem magam egy értelmes táppal
-
pramerb
újonc
akoska, teloval nem tudsz csinalni videot a cuccrol? Szivesen megneznem, hogy nez ki a surround menet kozben
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #29347 üzenetére
logout? esetleg belinkelheted a multimonitoros topikba is.
koszi a tapasztalatokat
--
egyebkent valahol nekem itt a topikban volt sima surround, viszont multiGPUm csak CF volt.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
h1mpi
félisten
Ez a célja az AMD-nek... Ez olyan, mint amikor a Samsung két oldalon keresztül részletezi, miért sz@r az Apple. Senkit nem érdekel, aki meg ez miatt a másikat választja megérdemli. Én nem félek, hogy az nVidia lassú lesz. Az, hogy a piroska kártyák gyorsulnak, üdvözlendő. Soha nem az diktál, akinek 18% a piaci részesedése. A játék készítők is el akarják adni a termékeiket
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Sebestyen01
őstag
-
DudeHUN
senior tag
válasz Sebestyen01 #29366 üzenetére
Több szopásom volt pár hónap alatt az Nvidia driverekkel, mint előtte évek alatt a vörösökével összesen... A többivel sajnos egyetértek. Bár 970 tulajként remélem, hogy megdobja az AMD szekerét a DX12. Ráférne a piacra egy erősebb konkurencia.
Gamer for Life
-
DudeHUN
senior tag
válasz Erdei88 #29368 üzenetére
TDR, Experience anomáliák, mivel HTPC is a gép AV erősítőre kötve a 24hz sem volt probléma mentes. Néha még most is bugol és még mindig nem tökéletes. De legalább már nehezen észrevehető. Plusz a szarakodó hardveres gyorsítás a böngészőben egyes drivereknél... most minden fasza lekopogom. Szóval ugyanaz meg van mindkét oldalon. Egyébként a teljesítménnyel teljesen elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
Gamer for Life
-
ingalls
senior tag
Talán egy hullámvölgyet fogtunk ki, de nekem is csak nV driverekkel volt gondom eddig, pedig a 900-as és a 6000-es széria között csak piros kártyám volt. Van ilyen, nem kell következtetni ebből. Ilyen megengedő vagyok ma délelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lehet volt már téma csak lemaradtam róla.
Az a kérdés kinek milyen tápegysége van és milyen vga?
A ciripelés miatt kérdezem, mert nekem CHIEFTEC CTG-500-80P és gtx 970 G1.
Eddig csak FC4 indításkor hallottam ciripelni (gondolom a magas fsp miatt).
Azért kérdezem mert le szeretném cserélni a tápomat és olyat venni amivel nincs ciripelés.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz shteer #29375 üzenetére
Lehet igazad van
Még meggondolom és hagyom az egészet.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
blu79
addikt
- srácok, nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem az nV az új driverrel alkotott valamit , mintha megtáltosodott volna a 970-em , project cars-ot próbáltam eddig és mintha nőtt volna az fps és jelentősen jobban megy a játék. Ti hogy vagytok ezzel? sokkal jobb az új driver nálatok?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Jack@l
veterán
Még egy kis adalék a témában, a cikk alján vannak az updatek:
http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-wanted-oxide-dev-dx12-benchmark-to-disable-certain-settings.htmlOxide, amd fullba tolta a kretént:
"Here is an old presentation about CUDA from 2008 that discusses asynch compute in depth - slide 52 goes more into parallelism:http://www.slideshare.net/angelamm2012/nvidia-cuda-tutorialnondaapr08 And that was ancient Fermi architecture."[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
joysefke
veterán
válasz Jack@l #29382 üzenetére
ehh..
idézek a cikkből:
AMD is obviously jumping onto this a being HUGE and they quickly prepared a PDF slide presentationaz AMD mostanában pontosan ennyit szokott csinálni: slide presentation-t. A slideshow-kat csak néha néha szakítja meg egy konkrét új termék bemutatása, aztán ha mégis csak bemutatnak valamit, akkor azt kombinálják egy slideshow-val, és így kapunk egy AMD féle paper launchot. (most a Nano).
J.
-
Jack@l
veterán
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
dilipok
veterán
válasz KAMELOT #29384 üzenetére
aha, persze... mint mondtam, orulj neki, h neked nem volt ezekkel a driverekkel problemad, de ez alapjan ne itelj, h mi van vagy nincs a gepemen (foleg h a leghalvanyabb fingod sincs rola ) Az egyik forumtarsnak szinte ugyanolyan gepe van mint nekem, de neki pl csak a desktopon/chrome hasznalat alatt, nekem pedig csak W3/jatekok kozben jott elo a TDU hiba. (meg gondolom viccbol adott ki hotfix drivert az NV, fixed TDU issues commenttel... )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz dilipok #29387 üzenetére
hopp, most nezem, h TDU-t irtam a TDR helyett...
de csak h ne a levegobe beszeljek: 353.38 hotfix release notes:
"Today we released a new Hotfix driver that addresses the following issue:
- Chrome Crashes/Freezes/TDRs
- Delays when starting or switching apps & games with GSYNC enabled"Mennyi embernek lehetett sok szemet mar a gepen, h az nvidia hotfixet adott ki h javitsak?
[ Szerkesztve ]
-
-
kalozhun100
őstag
Hello. Jelenleg ez a BIOS verzióm a Giga gtx980 wf3-amon: 84.04.2F.00.71
Láttam a Giga oldalán, pontosabban itt másmilyen verziójút. Mi a különbség? Melyik újabb? Valamint érdemes az újabbat felrakni?Xiaomi Mi 11 Ultra
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Az Nvidia DSR feature működéséhez mire van szükség (illetve lesz szükségem, ha végre veszek egy kártyát)? Kell támogatnia a monitornak illetve a játéknak?
Most éppen a Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer-rel játszom, a következő pedig valszeg a Lara Croft and the Temple of Oziris lesz.A TV-m FHD.
meg tudná valaki mondani, hogy a marketinganyagon melyik játékból látunk jelenetet? Piszkosul jól néz ki.előre is köszi!
J.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz shteer #29390 üzenetére
Azért gondolom ismersz, így itt ph-n szóval tudod, hogy mindig AMD-s voltam. Zöld ködről akkor lehetne beszélni ha soha nem lett volna egy AMD kártyám sem. 7 darab amd kártyám volt, mindegyik minimum 1 évig! Másik meg ha nincs gond a driverrel akkor mit írjak, hgoy van gondom velük? Havernak 970 van 1 éve ő 1x sem írta nekem, hogy gond lenne a driverekkel!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
válasz joysefke #29392 üzenetére
Nem kell támogatnia egy játéknak sem, driverben beállítod milyen DSR felbontásokat akarsz használni játékban pedig kiválasztod azt a felbontást.
DE, van olyan - főleg régebbi - játék ami nem skálázódik megfelelően így az UI túl kicsi/kényelmetlen lehet a feliratok pedig olvashatatlanok. Illetve custom felbontások esetében akár az is lehet, hogy nem minden játék támogatja az adott felbontást.
Ezek amúgy nem a DSR miatt vannak, VSR-rel vagy downsamplinggel is megesik, szóval ha gond van az a játék "hibája".[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz #85552128 #29394 üzenetére
Tehát ha jól értem, a VGA driver azt hazudja a játéknak hogy a monitornak nagyobb a felbontása mint ami játéknak támogatnia kell ezt a nagyobb, virtuális felbontást, ezen történik a renderelés, majd a driver visszaskálázza a képet a fizikai felbontásra.
Mondjuk nem evidens, hogy egy majd 10 éves játéknál gondot fordítottak arra, hogy valaki majd 4K felbontáson akarja futtatni 10 évvel a megjelenés után...
J.
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz KAMELOT #29397 üzenetére
Sokan vagyunk itt NV-sek akik csalódtak és áttértek AMD-ről.
Folyamatosan kapjuk a fanboy jelzőket olyan emberektől akik nem is játszanak és kijelentik hogy utálják az NV-t.Azért aki kipróbált mindkét oldalon 6-7 kártyát azért nem kellene fanboynak nevezni.Inkább válogatósnak!Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
dilipok
veterán
válasz imi123 #29398 üzenetére
az meg hagyjan, de az, hogy valaki egy 980 es egy 970 alapjan kijelenti, h marpedig a driver hibatlan, a tobbinek meg szemetes a gepe, akinek megis problemaja van (es nem ket emberrol van szo, aki itt veri a nyalat teljesen alaptalnul)... na engem ez b*szott fel egy picit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest