Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
De sejtettem Általánosítottam, mert amik nálam kidöglöttek, az mind keletről jött. Ami meg nem azt nem néztem. Szóval: jóvanna
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
torreador22
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy most vasaroltam egy 950 karit amit ha rakotol hdmi vel a tv re nincs kép, ez ott egy ati hartyam volt annál csak rakotottem es volt kep. Itt esetleg kell valami beállítás win 10 alatt. Köszönöm
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
Csupingo
veterán
válasz torreador22 #12353 üzenetére
Második kijelző esetén nincs kép, vagy a monitoron van kép hdmi-vel, azt átdugod a tv-re és úgy nincs kép?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
4264adam
veterán
válasz Create. #12345 üzenetére
A tápegységed, sem megbízható, sem minőségi darab. Ha nem cseréled le egy 15 ezres minőségire azt kockáztatod, hogy tönkre teszi a géped többi alkatrészét, illetve nem is tudod megfelelően használni. EGY 750TI 75W míg a 960 120W. Gondolom a pasztázásod is éppen olyan amilyen lett. Bár gyárinál a 68°C elfogadható.
-
4264adam
veterán
válasz Create. #12356 üzenetére
Ez már más topikra tartozik, nem lenne elég. Minőségtelen az is. Ez alá nem adnám: FSP HEXA+ 400W
Továbbiakat a megfelelő topikban.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Még egy újdonság a 950ek hazai kínálatában: [link]
Ha nem lenne az Xtreme, lehetséges, hogy bevállalnék egy ilyen ritkaságot.
Ultra kiadás 1367es boost1 órajellel.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz torreador22 #12360 üzenetére
Milyen tv? Nincs a tartományán kívül a felbontás? Ha kikapcsolt állapotba dugod össze őket, akkor se lesz jó?
Nincs a kártyán 2 hdmi csatlakozó, mert akkor bedugva maradhatna és pl. kiterjesztett móddal használhatnád a tv-t is. (Vagy a dvi is könnyen hdmi-vé alakítható.)[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Mercutio_
félisten
válasz torreador22 #12360 üzenetére
TV-n pc-nek dedikált (általában hdmi1) bemenet szokott lenni, illetve menüben beállítani, hogy új forrást ha észlel arra váltson.
De lehet a tv topicjában gyorsabban találsz megoldást.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F.B.I.
veterán
Uraim, nagyon nagy veszteség ér azzal, hogy csak egy i5-2400S lesz a GTX950 2Gb mellett és nem rendes 2400 (max. 1680x1050-es felbontás fog menni)?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
MrDerekas
addikt
Nah kérem egyszerűsödik a dolgom Immáron trióból választhatok. Extreme-Gaming-Echelon (Giga-MSI-Asus). Elvileg ezek mindegyike minőségi vagy válogatott alkatrészekből épül fel. Backplate is van mindegyiken ha jól tudom (bár a gaming-nél ez nem tuti, vagy nem minden cikkszámún van...?) Tuningolással nem fáradnék és hát elvesztem kicsit a számok között. A memória órajel az extreme karinál csúcson van, a gpu órajel meg az echelonban. Gaming a középút átlagban. Melyik érték a mérvadóbb, ha mondjuk a közeljövőben tudok váltani i5 procira? Nagyon nem vagyok tisztában, hogy a játékoknál a gyors gpu vagy a memória a jobb választás. Kevés címmel játszok, ha van időm akkor Crew és valami pár órás verseny single-ben. A gaming és echelon színvilága/design tetszik, amiből mondjuk beszerelés után semmi nem látszik. Árban szűk kétezer forintos szórással egy kategória mind. Nem beszélne rá valaki valamelyikre ezek közül? (Esetleg a VRM hűtés, intelligens ventivezérlés, zajosodás szempontból is körüljárni, hogy kicsit pörögjön a topik is )
Szerk:
(#12374) mcs - Ipon topicból idézve: NexDaywalker:"Szakmabeliként megnéztem egy ilyen kártyát a raktárban, hát gyerekek,azért ez nagyon össze van rakva. Anyaghasználatra és minőségre első osztályú a kártya, a backplate is iszonyat igényes. Nem tud valaki tesztről, mert az órajelek alapján nem hiszem,hogy nagyon elmarad egy GTX960-tól."Szerk 2:
(#12376) kovy29 - Pénzt nem adok érte. Munkám volt ezért. Pár ezres szórás semmi. (A kettő közt kb egy ezres van) Tehát ártól teljesen függetlenül kéretik vélemény[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Bjørgersson
félisten
válasz MrDerekas #12375 üzenetére
Extreme vagy Gaming, amelyiket olcsóbban tudod venni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
mcs
veterán
válasz MrDerekas #12375 üzenetére
Gpu-ban is az Xtreme a legcombosabb az alap 1405ös boostjával.
Ha tényleg ódzkodsz a tuningtól, akkor én a helyedben azt venném. A VRM-en is van külön borda, és intelligens a ventivezérlése is, mert 58-60 foktól kezd el pörögni és terhelés után 45 foknál kapcsol le.szerk.: a 2GD típusjelzésűt válaszd, mert van egy másik C-2GD is, ami referencia órajeleken megy.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
Köszi srácok!!! Echelon ezzel az infoval ki is esett. Szombaton eldől melyik lesz. Ha meg megvan, úgyis jövök beszámolni Köszönöm még egyszer!
(Az extreme verzión azok a ventilapátok kísértetiesen emlékeztetnek a jelenlegi kártyáméra és az nem valami prémium minőség. Sajnos. Persze jó, csak a zörgés pár hónap után...)www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
lemusz
addikt
A legújabb drivert próbáltátok már? win7 64bit alatt cs:go-ban mintha gyorsabban mozogna a kurzor. Úgy tudnám leírni, mintha az egér dpi-jét 800-ról kb 1000-re változtattam volna. Tudtommal a Pre rendered frames az egyetlen olyan dolog egy vga driverben, ami az egérérzékenységgel kapcsolatos, a régiben és mostaniban is 1-re van állítva.
-
DFlash
tag
V-Sync off Beállítások ugyanazok.
V-Sync OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest