- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Jó emberismerőnek tünsz, olvasol a sorok között...
Nem akarok panaszkodni, és az emberek nagy része cserélne is velem jelyzetet, de tudod, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb!
Összegezve: komoyl baj nincs a "házunk táján", csak összességében fáradt vagyok, és nem azt csinálom a mindennapjaimban, amit szeretnék/kellene. Munka, ház, meló, udvar, munkahely, autószerelés, kutyaház, meló, nagy család, meló, favágás, kerítés, padló, munka... Még írhatnám pár soron keresztül, de a lényeg, hogy ezek muszáj dolgok, viszont csak szívják az energiámat, de nem vagyok tőlük fitt, mint amikor heti 4-5 edzést toltam. DE! Legalább nem fáj a csuklóm a zsáktól, viszont a derekam igen!
Befejeztem a nyávogást, csak ha már kérdezted, jó volt kipanaszkodni magamat...
Mennyivel tartozom?Shteer:
én is szívtam vagy két délután, aztán ez megoldotta. Előtte volt megannyi állítgatás, resetelés (modem, router, telefonok visszaállítása), de furcsa módon csak kb. 1/2 percig volt jó, aztán megint látta a wifit, de onnan nem jött semmi se!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest