Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Van benne valami...
Na megyek aludni, mert a köcsög kormány és a vezetőség megcsinálta nekünk ezt a faja kis BKV sztrájkot és időben kellene kelni, hogy odaérjek melóba. A BKV dolgozóit nem bántom, de azért abba is belegondolhatnának, hogy mondjuk anyukája rosszul lesz és sok autó miatt a dugóban nem ér oda időben a mentő, akkor aztán megérte mi?
Ma nem tudom hogy öngyilkos lett vagy mi történt, de a Klinikáknál meghalt egy ember a metróban és emiatt le kellett szállnom a Deák térnél, majd megérdeklődtem, hogy mit is terveznek, mert se villamos se busz, de majd talán jön metropótló. Ja, csak a megállóban 100 ember legalább és kb 30-40 perc mire jön a busz, tehát mire én is felszállhatok egyre az 1 óra 20 perc kb. Na fogtam magam és átsétáltam ebben a kellemes időben (este fél 8) a Nagyvárad térre, mert onnan ment tovább metro. Megvolt az egészséges napom is ebben az évben asszem (közel 1 óra séta volt) és ezzel elérték, hogy holnap megyek én is kocsival, én is szmogozok és szidom a másikat meg lehet még valakit el is ütök, mert a gyalogbékák mentek ám mindenhol piroson át, 4 sávon keresztül. Ja és összesen 1 busz ment el mellettem, ami metropótló volt, rajta király heringfeeling ahogy láttam.
Pedig reggel olyan szépen el tudtam menni metróval, hogy 30 perccel korábban értem melóba, de ez az esti nem hiányzott és nemcsak a gyaloglás miatt.[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest