Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dtomka

veterán

Sziasztok!

Segítségetek szeretném kérni :(( :
    Van egy sapphire 4830 kártyám, amin többször frisitettem már biost, atiwinflash-el! tegnap csak a fan settingsben modositottam a hűtést. ujrainditás után nem adott képet, hanem 5x csipogot(halkan, alig vettem észre)!levettem a ház oldalát, és akkor láttam, hogy világit egy led rajta.nincs integrált vga-m, euzért beleraktam a felső slotba egy 8800 alá a 4830at, windowsban az eszközkezelőben látszodott mind2 kártya, de sárga háromszög volt a 4830nál-a windows letitltotta az eszközt....szöveggel!
    készitettem pendrive-ot amiről bebottoltam a dossal, a atiflash-t és az eredeti biost felmásoltam a pendirvera.
    bootolás után kiadtam a atiflash -i parancsot, és ekkor lettem igazán kétségbeesve, mert csak egy 0 vga látott!tehát csak az egyiket a 2 ből.
    Elképzelhető, hogy az a baj, hogy elsödleges a pci-e , mert mind2 kártya pci-e es!
    Ha beszerzek egy sima pci-osat, vagy egy olyan gépbe rakom a kártyám amiben van integrált vga, akkor még elképzelhető, hogy "feléleszthetem" a vga-t?

vagy van vmi 5letetek, hogyan tudnám rendbehozni a kártyát?

A segítséget előre is köszönöm!!!!

Új hozzászólás Aktív témák