Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• danyas31

csendes tag

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!660 gtx videókártyám van,arra rá van kötve egy acer hn274h-s 3d-s nvidia monitor dvi kábellel,a másik dvi portra meg egy acer x1261 3D-s projektor!Az a probléma hogy mikor kirakom nagyba a képet,akkor a monitoron jó a 3D-s kép,a projektoron meg ilyen piros és kék színű a kép,mélység van,de élvezhetetlen!Próbáltam felismertetni inf. fájlal,felismeri de a végén kiírja hogy nincs digitálisan aláírva így probléma volt a felismertetés alatt!Már arra gondoltam veszek egy 460 gtxet,mert azzal a kártyával legalább ment,de csak a 285.62-es driverral!Amióta megváltoztatták a klónozási menűt,azóta én nem tudok 3d-t csinálni a projektorra!A projektorral gond volt most lett kész,és szeretném élvezni a 3d-t de sajna nem boldogulok vele!(ventilátor csere volt)Ha valaki esetleg tudna segíteni ebben azt nagyon szépen megköszönném!Adapter van,hibátlanul működik!Még annyi hogy a projektor vga-ja meg van toldva egy vga hosszabbítóval,de véleményem szerint nem az okozhatja a színek elmosódását,mert a 460 gtx-el hibátlanul ment!Előre is köszönöm a segítséget!Sziasztok!

Új hozzászólás Aktív témák