Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Necc addikt válasz  insyde01

üzenetére insyde01

üzenetére9600M GT-nél mekkora őrületes hőtermelésről beszélünk? Arról a legfeljebb 23wattról beszélsz? Hűha, a legtöbb intel mobil processzor max. 35 wattot zabál, azaz jóval többet mint a VGA   
 A különféle notihűtők az én szememben puszta pénzkidobás, 2-3 foknál többet nem nyer vele az ember, sőt vagy mint az én esetemben, még melegebb is lesz tőle a noti!
- 

KVic csendes tag válasz  insyde01

üzenetére insyde01

üzenetéreA HP dv5-ös sorozatban úgy tudom DDR2 memória van. Ez egy cikk szerint 20%-kkal gyengébb a DDR3-nál, persze játékokban nem tudom, de amúgy én is szemeztem a dv5-ösökkel, mert mégiscsak HP-k  
 Itt van egy cikk a sorozat egy másik tagjáról:
 [link]
 A cikk szerint nagyjából az ASUS G1S-sel van egy szinten 3D-ben, amiben 8600M GT van DDR3 memóval. Biztosan nem nyúlsz mellé ha HPt veszel, nekem is az van most.
 (Én végül úgy döntöttem, hogy inkább Acerre újítok (5930G) és veszek hozzá +2 év garancia kiterjesztést.)
- 

(Darkwood) őstag válasz  insyde01

üzenetére insyde01

üzenetére"pl crysis, asassin creed, undercover elfut rajta?" A Crysis kivételével szép futnak rajta. A Crysis is elmegy rajta, de ott komoly kompromisszumokat kell kötnöd! A GTA4-et meg ne kérdezd, mert még senki sem tudja, hogy mi kell neki pontosan! ez csak prevenció volt!  És ahogy a másik fórumon is mondtam: a HP-nek jó a support-ja!!! És ahogy a másik fórumon is mondtam: a HP-nek jó a support-ja!!!Uhhh... 4000!  
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ezt választod, akkor majd jelezz, hogy milyen!
  Ha ezt választod, akkor majd jelezz, hogy milyen!