Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sghc_toma

senior tag

válasz t72killer #3456 üzenetére

húzáshoz egy kis megjegyzés: nem biztos, hogy a GPU lesz az, ami majd egyszercsak úgy dönt, hogy elege van a hőségből.. volt egy nc6000-em, durván lehetett húzni benne a kis 9600-at, amíg egyszercsak meghaltak valami FET-ek mellette...

• csaszi89

csendes tag

válasz t72killer #3456 üzenetére

Hát nekem alapon 60 fok, játék közben felmegy max 75ig, húzva meg 81-83 fok kb, de ennek ellenére még mindig ugy gondolom, hogy nem igazán éri meg tuningolni, gyakorlatilag az az 500 pont eléggé elhanyagolható, főleg nyáron, ilyen melegben, nőni fog még az a hőmérséklet. Gondolkoztam a cserén, de elég drágák ezek a vgak, kevés helyen kaphatóak, és én pl. csak MXM 2-es karit tudnék venni, amiből meg ha jól tudom a legjobb szvsz a 8600gt, tehát 8700gt kiesik, az nem tudom, hogy a hd2600xt is mxm 3 foglalatos-e, tehát vegyük a különbséget a 8600gt meg a 8600gs között, az a 900 pont, nem igazán fog kijönni játékban, szóval szvsz annyi értelme van húzni ezeket a karikat, mint dx10el szerelni őket. :( Persze én nagyon nem is húztam (szóval nem tudom mi a vége, de már egy két asztali gépem széttuningoltam, pedig jó hűtés volt hozzá, ígyhát a notihoz már kevésbé merek hozzányúlni :) ), tesztet is csak aquamarkkal nyomtam, de nem lett túl nagy a növekedés; lehet hogy csak nálam, de ha valaki annyira játékra kiélezett notit akar, akkor az vegyen olyan notit, amiben ehhez megfelelő kari van, vagy olyat amiben mxm 3 vagy 4 foglalat van, aztán később vesz bele egy vgat. Amire nekem kell, arra elég, mostanában úgysem játszok annyit, aztán ha megunom, majd veszek valami prő gémer notit. :DD

Új hozzászólás Aktív témák