Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaszi89
csendes tag
válasz
t72killer #3456 üzenetére
Hát nekem alapon 60 fok, játék közben felmegy max 75ig, húzva meg 81-83 fok kb, de ennek ellenére még mindig ugy gondolom, hogy nem igazán éri meg tuningolni, gyakorlatilag az az 500 pont eléggé elhanyagolható, főleg nyáron, ilyen melegben, nőni fog még az a hőmérséklet. Gondolkoztam a cserén, de elég drágák ezek a vgak, kevés helyen kaphatóak, és én pl. csak MXM 2-es karit tudnék venni, amiből meg ha jól tudom a legjobb szvsz a 8600gt, tehát 8700gt kiesik, az nem tudom, hogy a hd2600xt is mxm 3 foglalatos-e, tehát vegyük a különbséget a 8600gt meg a 8600gs között, az a 900 pont, nem igazán fog kijönni játékban, szóval szvsz annyi értelme van húzni ezeket a karikat, mint dx10el szerelni őket.
Persze én nagyon nem is húztam (szóval nem tudom mi a vége, de már egy két asztali gépem széttuningoltam, pedig jó hűtés volt hozzá, ígyhát a notihoz már kevésbé merek hozzányúlni
), tesztet is csak aquamarkkal nyomtam, de nem lett túl nagy a növekedés; lehet hogy csak nálam, de ha valaki annyira játékra kiélezett notit akar, akkor az vegyen olyan notit, amiben ehhez megfelelő kari van, vagy olyat amiben mxm 3 vagy 4 foglalat van, aztán később vesz bele egy vgat. Amire nekem kell, arra elég, mostanában úgysem játszok annyit, aztán ha megunom, majd veszek valami prő gémer notit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő