- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
pampika
őstag
Húúh,ha van rá kereted,sztem mindenképp az első!Nagyon ütős kis konfig!
És főleg,hogy van benne rendes ATI video kari,így valszeg nem lesz gondod a video teljesítménnyel.
Ha sokat hurcolod,akkor mindenképp a mobil proci a nyerő,ha főleg asztalon tartod,akkor meg nem annyira fontos az akksi idő.De egy mobil proci kevesebbet fogyaszt,mint egy bika asztali pénégy,viszont teljesítményre már nem igen marad el(főleg egy 2,1-es dothan),így ha nem is nagyon hurcolod,akkor is kevésbé melegszik,kevesebbet fűt
nálam a 2,4-es northwood P 4-es fűt,mint a kályha...max 2 óra használat után az alja és a portok fém része tűzforró -
pampika
őstag
Nekem nem jó tapasztalatom van a geicommal
Elolvashatod a gericom lcd hiba topicba.
Amúgy nagyon számít,hogy melyik boltban veszed (hozzá(d)állás és szervíz szempontjából).
Az egyik fő hibájuk szvsz,hogy nagyon gyorsan veszít az értékéből.Az enyém 13 hónapja 322k volt,most 150-ért vennék be bizományiba,de kéz alatt is olyan 180-200 magasságában lehetne elpasszolni úgy,hogy még van rá 11 hó gari -
pampika
őstag
válasz
bervin12 #193 üzenetére
Hát teljesítményre nem rossz kis cumó,de a melegedés az garantált!
Nekem egy 2,4 asztali P4 van a notiba és az is úgy fűűűűűt...
A venti nem folyamatosan pörög,hanem van benne egy érzékelő.Ha egy bizonyos szintig felmelegedett a gép,akkor venti bekapcs,lehűti az alsó értékre és kikapcsol.Majd újra várja,hogy megint felmelegedjen.
A gépemet csak némi ügyeskedéssel lehet ölbe venni,mivel az alja termeli a hőt 1000rel(egy hosszabb használat után az alja és a hátsó portok is nagyon melegek).
Bár gondolom,hogy egy cca. 4 kilós géppel nem nagyon akarsz rohangálni,hanem asztali gép helyére vna szánva,úgy meg úgyse érzed.Max ha ölbe veszed -
pampika
őstag
A gericomról leírtam a véleményem a Gericom kijelző hiba c. topicban.Nem tudom,az azóta kijött modellek milyenek,de én nagyon ráfaragtam vele.Ezzel nálam eljátszotta minden esélyét a gericom
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest