Keresés

Aktív témák

• morfondőr

addikt

válasz Rover623 #220 üzenetére

Két típust próbáltam:
    Kingmaxot: többet is próbáltunk ugyanaz a hiba jött elő: silent gombra lefagyott a gép.
    TwinMOS: egyet próbáltam, nagyobb terhelésre (játék, prime95, memtest86) lefagyott.
    Kingstont nem tudtam kipróbálni, mert nem volt az üzletben. Az a baj, hogy amikor először vettem Kingmaxot, nem volt gond, bár nagyon ritkán lefagyott. Azután pár hónapra rá minden alkalommal lefagyott a silent gombra. Újratelepítés, bios frissítés megvolt, és mégis. A bolt elküldte szervízbe és azt mondták semmi baja.
    Azért gondoltam, hogy keresek egy ugyanolyan típust, ami benne volt, hogy azzal valószínűleg nem lesz gond. Ha nem találok, akkor kipróbálom a Kingstont valahol, csak attól félek, hogy a boltba nem jön elő hiba (ez volt a kingmaxal és a twinmos-al is), aztám meg sírhatok nekik, hogy vegyék vissza! Különben is az inkompatibilitás nem garis probléma, ezért lehet, hogy el is hajtanak. Másik boltban is szerencsém volt, hogy egy rendes srác intézte a dolgot és visszafizette a pénzem, mert nem tudtak másmilyen ramot hozni.
    De köszi a segítséget! :R

Aktív témák