- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacorro
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vettem bagó pénzért egy 99'-es NEC Lavie NX lw333-ast (PII 333 mhz, 64 mega ram, CD). A gond az, hogy nem volt hozzá hálózati kábel és vinyó. Kábelt már találtam, de elég borsos áron (majd utánanézek, hátha találok valahol használtat). Nagyon gáz, ha nem eredetit veszek?
Vinyóm van, viszont 40 gigás, és 2004-es. Elképzelhető, hogy a gép felismeri és kezeli? Nem tudom, van-e különbség a 2.5-es winchesterek között a sebességen kívül.
Milyen ram kellhet bele?
Tudtok ajánlani valamilyen ingyenes oprendszert, amivel nem túl lassú?
Igazság szerint szerelni sem szereltem soha notebookot, remélem bele tudom rakni a vinyót.
De annyira megtetszett a gép, és olyan olcsó volt, hogy nem volt szívem otthagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest