Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
5766
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Aspire 8943G laptopom, nem mai gyerek, 2010-es. Szerettem volna tenni bele SSD-t a DVD meghajtó helyére, lehet rossz ötlet. Meg is vettem hozzá a cuccost, kivettem a DVD-t, a beépítőkeretbe betettem az SSD-t és vissza a gépbe. Gondoltam jó lesz, hát nem, egyszerűen el sem indul a gép. Ha kiveszem a DVD helyéről az SSD-t a gép szépen elindul, minden a régi.
A beépítőkeretbe a saját HDD-jét is betettem (2 van a gépbe, amin a WIN7 van azt nem piszkáltam), azzal is ugyanezt művelte. A BIOS-ban látszik a két meghajtó, de nem indul a win7.
Ismeri valaki ezt a tipust?????
Tud nekem valaki segíteni mit ronthatok el, mit kéne megpróbálnom állítani, merre tapogassak?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
-
5766
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Aspire 8943G laptopom, nem mai gyerek, 2010-es. Szerettem volna tenni bele SSD-t a DVD meghajtó helyére, lehet rossz ötlet. Meg is vettem hozzá a cuccost, kivettem a DVD-t, a beépítőkeretbe betettem az SSD-t és vissza a gépbe. Gondoltam jó lesz, hát nem, egyszerűen el sem indul a gép. Ha kiveszem a DVD helyéről az SSD-t a gép szépen elindul, minden a régi.
Tud nekem valaki segíteni mit ronthatok el, mit kéne megpróbálnom állítani, merre tapogassak?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- OLED TV topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Toshiba L50, Lenovo Yoga 500 alkatrészek
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest