Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
értem.... ha már ennyire benne vagyunk
, akkor tisztelettel megkérdem még, hogy ami benne van, az 400 on megy , sok hirdetést láttam ami mondjuk M 1,8 mhz L2 és 533 ,az akkor jó bele (az 533) miatt, vagy azt sem eszi már, csak a 400-at?
meg ilyet is láttam : M745 1.8Ghz cpu 2M Centrino , a centrino az mit jelöl ugyan...?
és ha beleteszek egy ilyet , fogok e tapasztalni sebesség növekedést ?
-
janaman01
addikt
sziasztok !
Adott egy régi dell D600 as noti , most egy intel pentium M 1,5 proci dolgozik benne , kérdésem az lenne, hogy duo procit bele lehet e rakni ...valahol olvastam, hogy amelyikbe M s van , az elfogadja, az intel core duo-t..ha ez igaz , akkor milyen fajta jó bele?
egy teljesen laikus kérdése......
a válaszokat elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- DELL Universal Dock UD22
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest