- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
HP ProBook 6465b LY430EA laptop processzor hűtőventilátorát ki tudnám cserélni valami halkabbra?
Új korában sem volt éppen csendes, de mostanság hiába fújom, pucolom egyre zajosabb. A gépnek egyebekben semmi problémája.
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #6535 üzenetére
Jó ötlet, szét is nézek.
Win7-et telepítettem a kis 2510p-re de szenved a vinyó, egy SSD-t is elbírna. Ebbe a modellbe 1,8"-os SSd megy bele ugye?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
HP 2510p laptopba szeretnék memóriát vásárolni, 4 GB-os modult, specifikáció alapján DDR2 megy bele, de elég horror árai vannak ezeknek.
Jól sejtem hogy a DDR3 fizikailag is máshogy néz ki (más a lábkiosztása), csak mert annak az ára kb fele a DDR2-nek.
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #6415 üzenetére
Ez se hangzik rosszul. Jó minőségű matricák? Úgy értem nehogy leessen egy hónap használat után.
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #6413 üzenetére
Tudtommal nincs. Inkább a modding topikban érdeklődöm, más fórumokban találtam már barkács jellegű megoldásokat.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nem pont alkatrész csere a téma, de a 6465b-n szeretném világítóvá tenni a billentyűzetet, van erre valami megoldás?
-
kutga
félisten
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #6289 üzenetére
Ebayen találtam kétfélét is, de egyik sem tűnt gyári HP alkatrésznek, ebből arra következtetek hogy nem létezik ilyen.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Egy HP 6465b laptopba tudok rakni nagyobb teljesítményű, halkabb ventit? A mostaninak terhelés alatt igencsak megjön a hangja.
Erről lenne szó:
-
kutga
félisten
eGPU építéssel van valakinek tapasztalata?
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #6047 üzenetére
Aham, akkor ezek szerint ha kapok, akkor a legnagyobb A8-3550MX proci is belemegy a lapba.
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #6029 üzenetére
Udv!
Koszonom a kimerito valaszt, kijavitani nem tudlak mert en meg ennyit sem tudtam.
Akkor ezek szerint ilyen proci boltban is kaphato? Marmint nincs kulonbseg a laptop es desktopba szant proci kozott.
Mas kerdes hogy szerinted mennyire egyszeru cserelni a procit? Pasztazni kell gondolom meg ugyesen visszarakni a hutot.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Csak érdeklődés szintjén, ebben a laptopban mit lehet cserélni?
Raktam bele +4GB Ramot, egy második HDD keretet a DVD meghajtó helyére és egy 3G modem kártyát. Proci, esetleg VGA érdekelne.
-
kutga
félisten
Üdv!
Sok laptophoz lehet kapni az optikai meghajtó helyére beépíthető HDD keretet (caddy) amibe tetszőleges 2,5"-os meghajtót tudsz telepíteni, meg kell nézned hogy a gépedhez jár-e ilyen.
Én ebayen szoktam keresni, az enyémhez pl. van (HP 6465b), vagy van egy Optibay nevű dolog, az is sok mindennel kompatibilis, és azt Mo-ról tudod rendelni.
Nyilván mindkettőnél le kell mondani az optikai meghajtóról, én erősen gondolkodok rajta, ugyanígy HDD mellé tennék SSD-t.
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #5392 üzenetére
Akkor már értem miért ekkora az eltérés az árában.
Nem kínosan sürgős, inkább várok akkor, tényleg eszméletlen milyen árak vannak.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Seagate Momentus és Momentus XT között mi a különbség?
HP laptopba szeretnék HDD-t bővíteni, az 500 GB-os Momentust már egész jó áron is láttam, az XT viszont nagyon drága nekem, SSD-ről nem is beszélve.
Érdekelne mondjuk hogy a Momentus mit teljesít egy SSD-vel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged